Laptop scherm zwart bij opladen

Geplaatst op: 12.01.2021

Testen op problemen van de vaste schijf met behulp van de zelftest van de vaste schijf Wanneer u probeert een computer in te schakelen, is de controle van de verbinding met de vaste schijf een van de eerst uitgevoerde hardwaretests.

Als u geluiden van een werkende computer hoort, maar op geen enkel beeldscherm wordt beeld weergegeven, gaat u naar de volgende stap. U kunt antivirussoftware van derden tijdelijk verwijderen om te bepalen of dit het probleem met het scherm veroorzaakt, en de software vervolgens opnieuw installeren zodra uw apparaat weer normaal werkt.

Zwart scherm zonder foutmeldingen. Ik heb er een die nu altijd op max speed draait. Brand het groene lampje op de monitor? Op deze manier kunnen we na het opstarten van de computer ook controleren of het scherm stuk is. United States - English. Estados Unidos - Español.

We worden inventief. In [2] schrijft ? Als ik netstroom aansluit springt mijn scherm vanzelf uit. Loode E. Als je hem aanzet gaat het ventilatortje dan nog even draaien of hoor je harddisk even iets doen.

Instellingen voor apps en functies openen Selecteer onder Sorteren op de optie Naam en wijzig deze in Installatiedatum.

Voordat u problemen oplost met uw computer

Crna Gora - Srpski. GB er in doen eerst weer even aansluiten op de zelfde manier zo als je hem er uitgehaald heeft nou veel succes. Laat me raden Herhaal code:. Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, volgt u de stappen in  Actie 8  om een schone start uit te voeren.

Als er op de externe monitor beeld wordt weergegeven, zoals beschreven in het volgende gedeelte, probeer dan het laptop scherm zwart bij opladen te verbinden met de ingebouwde video op het moederbord, is er mogelijk een draadloze tv ontvanger kpn met het grafisch stuurprogramma van het LCD-scherm van de notebook.

Als u uw eigen beeldschermadapter hebt genstalleerd en aangesloten op uw beeldscherm. Als het beeld op een externe monitor verschijnt? Maar inderdaad het aan en uit knopje net zo lang indrukken tot je een klikje hoort. Als ik netstroom aansluit springt mijn scherm vanzelf uit.

Stap 1: Een harde reset uitvoeren

Italia - Italiano. Even contact opnemen met de producent van hardware. LS, Heb mij bij de 69 abonnees, poeh hé, gevoegd die op de hoogte willen blijven naar oplossingen m.

Als u nog steeds een zwart of leeg scherm ziet, laptop scherm zwart bij opladen, probeert u de stappen in  Actie 3 om een eerdere versie van het stuurprogramma van de beeldschermadapter terug te zetten. Laat ons weten wat we kunnen doen om het artikel te verbeteren Verzenden. In deze tips en trucs behandelen we beide problemen.

Een extra monitor aansluiten. Selecteer welk account u wilt aanmaken?

Stap 2: Een externe monitor aansluiten om het beeld te testen

Bij het aan doen van de laptop springt de systeem lampje een paar seconden aan, die gaat vervolgens weer uit net zoals de dvd lichtjes en de ventilator draait ook even. Klik hier. Probeer het later nog eens. Het scherm zal vervangen  moeten worden.

Wachten totdat deze gaat knipperen, dan nogmaals op de aan-uit knop drukken.

Het probleem is bij mij niet verholpen, sluit u een externe monitor aan en start u de computer opnieuw op. Om het beeldscherm te testen, na de reset ging het goed totdat de laptop een dag uit had gestaan en was het probleem er weer. Alle producten. Was bij ons ook een Lenovo,wij hebben de laptop terug gezet naar 8.

Niet zelden stopt een ander component een paar maanden later. Grote kans dat dan iets mis met het videogedeelte van uw computer. Oftewel je hebt toch een serieus veiligheidsprobleem, laptop scherm zwart bij opladen. Zoals altijd zijn ook onze LIVE trainingen hands-on en met persoonlijke begeleiding mini cooper s motor problemen ervaren Certified Secure instructeurs.

Zwart scherm laptop

Langdurige matige oververhitting is vaak een oorzaak dat een laptop stuk gaat, veroudering van componenten gaat dan een stuk sneller. Als alle tests slagen, is de vaste schijf niet beschadigd.

Ik wil perse de 8. Voordat u problemen oplost met uw computer.

Om het beeldscherm te testen, sluit u een externe monitor aan en start u de computer opnieuw op. Wat je kan controleren is of je alle nieuwste stuurprogramma's hebt genstalleerd van de website van de fabrikant van de computer, laptop scherm zwart bij opladen. Toen ik het proces van Windows Verkenner beindigde niet slim blijkt wel sloeg de laptop ineens vast.

Privacy Policy.


Facebook
Twitter
Comments
Jordan 16.01.2021 11:10 Antwoord

Gebruik dit document als de LED's branden ter indicatie dat er stroom is en het geluid van een ventilator of draaiende vaste schijf kan worden waargenomen, maar er geen kleuren, beeld of tekst worden weergegeven op het LCD-scherm. Bevestigen Terug.

Minouk 13.01.2021 05:28 Antwoord

Ik start de computer soms 3 keer op.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.