Seats and sofas den haag

Geplaatst op: 10.03.2021

Goed en netjes geholpen! Daarnaast heb je ook kleinere designwinkeltjes waar je wat uniekere meubels vind die niet op grote schaal zijn gemaakt. De prijs en service was goed!

Onze excuses voor het ongemak en onze dank voor uw medewerking. Ik heb geen wordt voor alleen zou mooi zijn als er salontafel te koop had of erbij aangeboden zal mooi zijn. Dus graag dat jullie komen kijken en wel binnen 3 dagen anders ga ik er werk van maken.

Wij wensen u alvast heel veel plezier toe met uw nieuwe meubel s! Tevens een leuk aanbod qua prijs, en vandaar onze aankoop. Ze zeggen kom hem maar brengen hoe dan de bank is mega groot en wij hebben geen auto wij hebben perse de bank latenbezorgen omdat wij geen auto hebben. Goede servive Goed geholpen fijn personeel.

Goed geholpen Goed geholpen in de winkel. Top service van het filiaal Megastores. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen adviseren. Afspraak maken bij Seats and Sofas Een nieuwe bank kopen is leuk, maar het kan ook best seats and sofas den haag zijn.

Daarnaast blijven wij in onze Megastores onderstaande preventieve maatregelen hanteren.

Vriendelijk en goed geholpen. Reactie van het bedrijf Beste Juanita Jeroe, Bedankt voor u bericht. Ook u brengt waarschijnlijk veel tijd door op uw bank.

Met vriendelijke groet, Angela - Seats and Sofas. Ook negatieve reviews zijn nuttig voor ons. Beste Charlot, Bedankt voor uw positieve reactie!

  • Wij hopen u dan te verwelkomen in één van onze megastores. Maar na een goed overleg met elkaar hebben we uiteindelijk besloten om er vanaf te zien.
  • Dit lezen wij graag. Vermijd elk fysiek contact.

Meubelmaker binnenvering vervangen maar was niet afdoende. Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe banken. Bankstellenmaar het kan ook best spannend zijn, hoekbanken. Afspraak maken bij Seats and Sofas Een nieuwe bank kopen is leuk.

Klant van Seats and Sofas Den Haag 1 mei. Zeer tevreden Prima ontvangst en er behulpzaam bij het seats and sofas den haag onze keuze.

Dichtstbijzijnde winkels

Hij heeft alles in het werk gesteld mij te helpen en het is hem gelukt. Ontruiming bankstel. We vonden het een gezellige ervaring. Klant vriendelijkheid.

Reactie van het bedrijf Beste Ed, Bedankt voor de review. Zeker een aanrader. Beste service. Geweldige verkoper die kennis van zaken heeft. Ben zeer tevreden? In onze winkels werken specialisten die een deskundig advies kunnen geven.

Seats and Sofas

Tafels, kasten en tv-meubels worden van dit soort hout gemaakt. Goed en netjes geholpen! Super geholpen erg vriendelijk. Beste Ed, Bedankt voor de review.

  • Prima service en advies!!
  • Reactie van het bedrijf Beste mevrouw Irene, Dank voor uw reactie, heel veel plezier met uw nieuwe aankoop!
  • Klik op één van de megastores hierboven om een vrijblijvende afspraak te maken.
  • Bij Seats and Sofas kunt u uw bankstel ook in termijnen betalen.

Totaal aantal beoordelingen Goede service en duidelijke uitleg! Geruime tijd geleden een lederen hoekbank gekocht. Klik op n van de Seats and Sofas megastore winkels voor de specifieke openingstijden, adres- en route informatie of om een afspraak te maken.

Zeer ervaren en gastvrij Leuke ontvangst prettig personeel en goede adviezen,niets was te veel! Alkmaar Seats and sofas den haag. Nemen daar ook echt de tijd voor. Hele aardige jongen en helpt graag mee? Zeer tevreden Prima ontvangst en er behulpzaam bij het maken onze keuze. Een voorbeeld verkoper.

Seats and Sofas Folders in Den Haag

Beste Ed, Bedankt voor de review. Terug Media Planner A. Met vriendelijke groet Peter-Customer service. Met vriendelijke groeten, Joshua - Seats and Sofas.

Excellente service. De winkelbediende was vriendelijk en kon uitstekend meedenken over wat voor bank en in welke kleur ik zou gaan kiezen.

Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen adviseren.


Facebook
Twitter
Comments
Deirdre 16.03.2021 23:33 Antwoord

Vriendelijk geholpen Maar bestelling Kwam.

Sarena 14.03.2021 10:11 Antwoord

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Metje 15.03.2021 13:19 Antwoord

Totaram , den haag.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.