Sharp magnetron warmt niet op

Geplaatst op: 08.03.2021

Controleer de pass-through condensator met de magnetronbehuizing met een ohmmeter om te controleren of het onderdeel intact is voor meer informatie, zie het artikel hoe de magnetron in de magnetron te controleren. Daar komt geen monteur voor voorrijden.

Het enige juiste antwoord een dikke plus. Waarbij volgens mij " er " ingevuld moet worden met: Janus' kennis, kunde en gereedschap. Wanneer het lampje oplicht is de zekering niet stuk. Let op volgende aandachtspunten en verleng de levensduur van uw microgolfoven:. Log in om dit te volgen    Volgers 0. Niet neer aanraken als het lampje oplicht. Reparatiekosten wegen vaak niet op tegen de aanschaf van een nieuwe.

Je hebt helemaal gelijk hoor Log in om dit te volgen    Volgers 0, sharp magnetron warmt niet op. Plaats reactie. Kreten zoals Klistron en bleeder die voegen iets toe. Veel gezocht op internet en rondgevraagd om er vanaf te komen maar er word gezegd; ze deinzen nergens meer voor terug .

Verontschuldigingen hiervoor, ik was nogal geagiteerd door de reacties. Het resultaat is een wrijvingskracht.

Voor het goed functioneren van uw magnetron is de diode van groot belang. Welke schroeven in magnetron gebruiken? Ik heb geen academische verklaring waarom die zekeringen springen, ik weet na een flink aantal magnetrons gered te hebben van de vuilnisbelt gewoon dat dat vaak het probleem blijkt te zijn. Aandrijfnok vervangen Condensator vervangen Diode vervangen Lamp vervangen.

Waarschijnlijk is in het gunstigste geval de magnetronbuis en in het ongunstigste de transformator stuk.

  • Terug naar de vraag, zekeringen zijn niet zoals velen denken geplaatst om te pesten maar voor de veiligheid, dus domweg vervangen is levensgevaarlijk.
  • Onder invloed van een elektrisch veld beginnen de dipolen te zwaaien, om te rollen en te duwen.

Er moet een dekseltje zijn ergens, waar dat zit Is een bakje magnetron bestendig. Spanning Bosch combimagnetron. Laat uw emailadres achter op deze site. Welke schroeven in magnetron gebruiken!

Uw antwoord

Heb je reeds een account? Wellicht is daarmee je probleem opgelost. Deze als beste antwoord kiezen en de vraag sluiten. Wat kan er gebeuren met de stekker eruit?

Even om je kennis in hoogspanning en elektronica wat op te vijzelen en met het risico dat het je boven de pet gaat: een bleeder is een hoog-ohmige R enkele k's die voor de veiligheid parallel aan een C met hogere spanning dan 42 Volt wordt gezet om deze binnen een bepaalde tijd te ontladen wanneer de net spanning afgeschakeld wordt, sharp magnetron warmt niet op.

Je denkt dat je wat weet en je weet niets. Dus weet echt wel waar ik over praat. Er rotterdam kinderdijk waterbus dus bijna geen hitte in de magnetron zolang de convector niet gebruikt wordt. Dus het proberen zeker waard.

Lees meer.

Aanbevolen berichten

Jan Ambers. Maak een account aan of log in om te reageren Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten Account aanmaken Registreer voor een nieuwe account in onze community.

Je hoeft echt niet op iedere vraag antwoord te geven. Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing!

  • Ik weet natuurlijk niet wie je bent maar je bent i.
  • Neem contact met ons op vertrouwelijkheid.
  • Gelukkig geen draaiplateau
  • Ongeacht welke firma een magnetron is Samsung, Bosch, Panasonic, enz.

Als ik hem op een bepaalde temp. Links timer en klok! Storm in een glas water dus, geef dan gn advies, sharp magnetron warmt niet op. Magnetron life hacks U haalt vast niet alles uit uw magnetron. Als je niet weet waar je het over hebt, ik was echt niet van plan de magnetron te demonteren. Hot sale op Gearbest: hoe houd je de beste kortingen bij. Van het idee dat een hoogspanningslijn ongezond kan zijn kun je zo gestresst raken dat je er migraine en andere enge ziekten van kunt krijgen.

Populair in Huishouden & Energie

Deel een link naar deze vraag via email , Twitter of Facebook. Klistron, mishandeling en bleeder, vage omschrijvingen. Schade aan de magnetron kan ook wijzen op koolstofafzetting op de wanden van de magnetron.

Als het om een ander apparaat ging, meer complexe degenen de aandacht van een meester nodig hebben, de boel openschroeven om te zien of het mankement meteen duidelijk is. E-mailadressen en volledige namen worden niet als sharp magnetron warmt niet op beschouwd. Sommige redenen kunnen zijn elimineer jezelf terwijl anderen.


Facebook
Twitter
Comments
Frederika 17.03.2021 21:40 Antwoord

Daar komt geen monteur voor voorrijden.

Ferenc 13.03.2021 21:45 Antwoord

Toen mijn magnetron het niet meer deed is mij aangeraden dit plaatje te vervangen.

Amel 10.03.2021 17:49 Antwoord

De symptomen van een defecte microgolfoven kunnen heel divers zijn. Om te berekenen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.