Acer smartphone start niet meer op

Geplaatst op: 08.01.2021

De volgende stap voor elke gsm die niet meer werkt is om de batterij even uit het toestel te nemen:. Gelukkig kan je daarvoor gewoon op onze webshop terecht, om zo het voor jou ideale toestel te zoeken.

Voor meer informatie over het opnieuw opstarten van uw telefoon in de veilige modus gaat u naar de supportsite van de fabrikant. Eigenlijk is dit dus de laatste oplossing, als je smartphone is vastgelopen. Nadat u de problematische app heeft verwijderd, kunt u de andere verwijderde apps weer toevoegen. Uw antwoord. Is dat niet het geval, dan moet u de aan-uitknop minstens 10 seconden soms wel 30 ingedrukt houden.

Je gaat namelijk terug naar de fabrieksinstellingen! Er kunnen diverse redenen zijn dat het scherm niet meer oplicht. Bekijk tegelijk ook de plek waar je je gsm oplaadt. Verwijder onlangs gedownloade apps n voor n.

Maar allereerst: wil je een hard reset doen omdat je je gsm nat is geworden?

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Heb je een vraag? In dergelijk geval is het helaas noodzakelijk om het Acer Liquid Zest-scherm te vervangen. Ga direct naar de hoofdinhoud. Als de batterij van uw toestel bijna leeg is, krijgt u meestal vooraf een waarschuwing te zien. Werkt je smartphone nog altijd niet? Ik laat de batterij altijd helemaal leeg lopen voordat ik hem oplaad. Want het is ook voorstelbaar dat het probleem aan iets anders ligt.

Search for:. Opgelet: een hard reset zorgt er bij een Android-smartphone voor dat alles op je toestel wordt verwijderd. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Wat zoek je. Product: Spam. Gelukkig kan je daarvoor gewoon op onze webshop terecht, om zo het voor jou ideale toestel te zoeken.

Wat te doen als je Acer Liquid Zest-scherm niet aan gaat

Tik zo nodig eerst op Over de telefoon of Over de tablet. Instellingen kunnen per telefoon verschillen. Opmerking : Sommige van deze stappen werken alleen in Android 6. Op de meeste telefoons kunt u in de app Instellingen controleren hoeveel opslagruimte beschikbaar is.

Gun je gsm minstens een kwartier oplaadtijd. Als u weinig opslagruimte heeft, ga dan na of de lader wel goed werkt en of de laadkabel niet beschadigd is een kink in de kabel of losse draadjes, acer smartphone start niet meer op. Als er niks gebeurt, bekijkt u meer informatie over hoe u ruimte kunt vrijmaken. Zorg ervoor dat externe accessoires de sensoren van uw telefoon niet bedekken en niet op de toetsen drukken?

Het gebeurt vaak dat dit de oorzaak is van een scherm dat niet goed werkt.

Vond u dit antwoord nuttig?

We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te vervangen. Belangrijk daarbij is om voldoende lang te wachten voordat je probeert om je smartphone opnieuw op te starten. Mogelijk start uw Android-toestel wel weer op, maar blijft het toch nog hangen of crasht het meteen weer. Problemen met hardware Ruimte vrijmaken Een langzaam Android-apparaat sneller maken Problemen oplossen met een Android-apparaat dat niet kan worden opgeladen of ingeschakeld Problemen oplossen met een Android-apparaat dat opnieuw opstart of crasht Problemen oplossen met een Android-apparaat dat vastloopt of niet reageert Problemen oplossen met een scherm dat niet goed werkt op Android Uw Android-apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen Hulp van de fabrikant krijgen voor uw apparaat Problemen met bluetooth oplossen De batterij van uw Android-apparaat optimaal benutten.

Stap 3: Uw telefoon opnieuw opstarten en apps checken Start uw telefoon opnieuw op.

Geen paniek: kijk of de volgende tips helpen voordat u naar de winkel stapt. Tip: Als het probleem wordt acer smartphone start niet meer op door een app die u heeft gedownload en u deze app opnieuw installeert, verwijdert u deze tijdens het oplossen van het probleem. Feedback verzenden over Stel ze aan een van onze medewerkers!

Je zult hierna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Tik op Menu      Mijn apps en games. Hieronder staan de stappen die we je aanbevelen te doen om het scherm van indisch afhaal restaurant rotterdam Acer Liquid Zest te herstellen.

Als u een case, kan het probleem zich opnieuw voordoen. Wacht nu tot de hard reset klaar is.

Hoe kan ik mijn Liquid E resetten?

Lukt dan niet, voer dan een herstel uit. Is het je ondanks al deze tips niet gelukt om de smartphone opnieuw op te starten? Kies nu jouw nieuwe smartphone. Feedback verzenden over

Je smartphone wordt op die manier geoptimaliseerd qua batterijverbruik en gescand op virussen. Druk vervolgens kort op de knop 'volume omlaag'. Dus zelfs als je er van overtuigd bent dat je Acer Liquid Zest geladen is, moet je het nog eens laden, acer smartphone start niet meer op. Zo ja raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.


Facebook
Twitter
Comments
Jaydon 12.01.2021 06:08 Antwoord

Als u weinig opslagruimte heeft, bekijkt u meer informatie over hoe u ruimte kunt vrijmaken.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.