Geen geluid via hdmi naar tv

Geplaatst op: 10.01.2021

L schreef:. Ik heb een samsung LE32R32B tv. Ik heb op internet gezocht hoe ik mijn tv kon ressetten alleen dat lukte ook niet.

Reviews Vragen Reacties. Ik heb een video toegevoegd waar het wordt uitgelegd. Email address. Geluid is er wel.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. HP klantenondersteuning - kennisdatabase. Bij mij doet het beeld het wel maar het geluid het niet.

Inmiddels weet je waarschijnlijk wel of het probleem aan de kabel of een specifiek apparaat ligt. Log in Registreer. Controleer de aansluitingen Het klinkt heel voor de hand liggen maar controleer of alles correct is aangesloten. Maar we zijn hier allemaal om bij te leren en kennis te delen dus dat hoort erbij? Inhoud 1.

Test nu of het geluid het wel doet, is dit niet het geval lees dan verder!
  • Zoeken in alle ondersteuning.
  • Test nu of het geluid het wel doet, is dit niet het geval lees dan verder!

Meer tips en adviezen

Berry schreef:. Ik heb alle stappen al uitgevoerd die hier beschreven staan, maar niets helpt. Experienced Allesweter. Hulp nodig? Hopelijk morgen binnen zodat ik films op mijn tv via de laptop kan kijken.

Ik heb een mac book air van en als ik de pc probeer te concerteren via een hdmi kabel krijg ik 2 problemen. Misschien is een Chromecast ook iets voor jou?

Dit is geen optimale oplossing omdat HD audioformaten nu niet ondersteund worden maar je hebt in ieder geval beeld en geluid. Waarin rechtermuisknop, bij audio-instellingen. Welke film of serie MOET je zien. Wat nu gedaan, geen geluid via hdmi naar tv.

Ik weet niet wat voor tv je hebt, maar dit zou kunnen werken. Hiermee kun je films vanaf je telefoon naar de televisie streamen, bijv. Hoe moet Oplossing.

Als voor de computer en het HDMI-apparaat een ander type kabel nodig is, kunt u een adapter aanschaffen. Controleer of alle apparaten aan staan 8. Hallo, mijn samsung tv heb ik aangesloten op laptop via hdmi, maar tv ging ineens naar zwart scherm, heb wel geluid. Ik heb zelf een vrij oude tv, 1 HDMI poort en maximaal i zelfs geen p dus ik kan het niet echt vergelijken.

Ga je een ingredienten surinaams broodje kip kerrie kabel bestellen, tv of surround sound-luidsprekers. Ik heb een Panasonic plasma tv. Is dit niet het geval dan krijg je dus geen beeld en geen geluid bij het aansluiten van de HDMI kabel. Video toevoegen. Controleer de instellingen Voordat je van je net aangesloten home cinema geen geluid via hdmi naar tv kunt genieten is het belangrijk te controleren of de juiste instellingen gebruikt worden voor HDMI.

Bij de Playstation 3 kun je makkelijk de videoverbinding resetten!

Problemen met HDMI

Deze video behandelt meerdere van de bovenstaande oplossingen, het is wel een lange video 8 minuten maar de oplossingen worden correct uitgelegd. Koop geen HDMI kabel boven de 20 euro, dat is afzetterij.

Controleer de kabels Het is een misvatting dat een HDMI-kabel van euro een beter beeld geeft dan een kabel van 10 euro. Je komt nu uit op de website van de fabrikant van jouw laptop, hier kun je het type laptop selecteren waarna je de verschillende drivers te zien krijgt die beschikbaar zijn.

De HDMI-kabel moet zijn aangesloten tijdens het configureren.

  • Meer tips en adviezen Voor meer informatie, meer tips en adviezen en alles wat je moet weten over het kopen van home cinema producten kun je terecht in onze  home cinema informatiegids.
  • Ik heb de chromecast aangesloten op een hdmi-splitter met voeding.
  • Liefst natuurlijk alleen met instellingen en niet extra kabels.
  • Toggle navigation Home Productadvies Probleemadvies Contact.

Inmiddels weet je waarschijnlijk wel of het probleem aan de kabel of een specifiek apparaat ligt. Hoor je helemaal geen geluid. Alleen weet ik niet wat er met dat wordt bedoeld. Maar wellicht dat dat niet altijd gebeurt. Ik gebruikte daarvoor een hdmi kabel. Plaats antwoord. Je geeft poppen maken van zelfhardende klei dat het op een kleiner scherm wel werkt, en met de rechter muisknop erop klikken en vervolgens op 'Als standaard apparaat instellen' te klikken.

Stap 1: De juiste HDMI-kabel gebruiken voor uw HDMI-apparaat

Dit houdt in dat posts en reacties plaatsen niet meer mogelijk is, maar de discussies wel gelezen kunnen worden. Alexandram Member. Check het antwoord!

Niet meer verbruiken dan inbegrepen in je abonnement?

Gaat het zeker weten om een HDMI kabel. Ik heb voor de vga 2 adapters 1 die naar hdmi gaat en 1 die naar een andere aansluiting gaat een dvi met 4 puntjes on het streepje. Meestal porto brief belgie 2020 Windows de geluidskaartinstellingen aan wanneer je een TV eraan koppelt.


Facebook
Twitter
Comments
Yonah 16.01.2021 18:13 Antwoord

Berry schreef:.

Nursel 16.01.2021 07:47 Antwoord

Hoegen Reageer.

Alette 12.01.2021 14:56 Antwoord

Stap 4: Gebruik de probleemoplosser voor Windows-geluid Gebruik de probleemoplosser om problemen met het afspelen van audio op te lossen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.