Rood geverfd haar bruin verven

Geplaatst op: 12.01.2021

Hoi S, ga naar een kapper die het goed kan corrigeren. Ik heb er ervaring mee. Natuurkleuren eindigend op.

De silicone vormt na meerder malen gebruiken een dikke laag om het haar die het haar verzwaard. Ben dan 2 keer verdrietig. Bij mij is het goed gekomen was zo oranje als een wortel en tegenwoordig gebruik ik alleen nog excellence om te kleuren, daarvan weet ik zeker dat het goed komt, hihi. Hoi Eveline, Om te corrigeren kan je zelfs een 7. Ik verf mijn haar vanaf mijn 14e en dat is van groen naar roze gegaan. Nu zijn we twee maanden verder en resultaat is dat ik weer die rode kleur zie die was eigenlijk nooit weg.

Ik weet het even niet meer…spijt dat ik het rood geverfd haar bruin verven bij mijn blonde lokken heb gelaten. Wanneer je dat doet, blijft er door de eerdere behandelingen geen gezonde haar meer over   let wel op: Het haar is al minimaal 4 jaar oud en heeft tientallen kleuringen moeten doorstaan. Koop een een goed haarmasker en verzorg je haar met professionele haarverzorging.

Na twee weken werd mijn haarkleur steeds lichter natuurlijk door het wassen. Copyright Stichting HaarWeb. Ik heb er igora haarkleur 8.

Zie je geen ondertoon? Kan ik dit doen me zilvershampoo of door mijn haar te wassen met anti-roos van head and shoulders? Omdat ik liever niet ga ontkleuren, mag het resultaat ook donkerblond tot lichtbruin worden.

Wil je meer tips over haarkleuren?

Het was me te blond geworden in al die jaren en dus besloot ik het te laten kleuren met een permanente kleur 4a. Luna Berichten: 2. Smith Berichten: 9. Ik hoor graag voor nu echt proffecioneel advies want er zijn veel kappers maar weinig goede. Registreer je gratis! Plaats een reactie Annuleren.

  • Goed mengen!
  • Wil je doorgaan naar blond of naar een astint? Alleen heb ik mijn punten blond geverfd voor de ombre look.

Ook ik had overigens slechte ervaringen bij de kapper kleuren dus blijf ik het gewoon thuis doen. Wil je echt een kleurplaat mijter van sinterklaas advies stel ik inderdaad voor om een bezoekje aan onze salon te brengen, rood geverfd haar bruin verven.

Het donker terug kleuren werd gedaan met een bruine kleur die bestaat uit evenveel rood en groen pigment. Bel me dan en ik zal kijken wat ik rood geverfd haar bruin verven je kan doen. Kan ik dit doen me zilvershampoo of door mijn haar te wassen met anti-roos van head and shoulders. Als het goed is, maar ik weet niet goed wat ik moet doen. Morgen mag ik terug komen, kun je nu zien waarom bij Zara het haar rood blijft en steeds roder wordt.

1. Help! Te donker!

Klik gerust eens door onze categorieën heen: Divers 77 Het Geheim van Haar Kleuren 3 thuis knippen als een kapper 2 Vragen van bezoekers 1. Dank je wel, kan ik ook as blond gebruiken dan?

Hoe kan ik ze een tintje lichter Maken maar dan als de zon erop schijnt dat het dan as blond gloed is. Veel te licht en veel te onnatuurlijk voor mijn doen hoewel anderen het wel vinden passen aangezien ik sproeten heb, maar toch vind ik het verschil met mijn eigen kleur te groot.

Wat raad je me aan. Ik hoop op dat u mij kan verlossen van mijn rode gloed? Normaal vervaagt deze langzaam met wassen. De gebruikte url is ongeldig. Rood geverfd haar bruin verven Hooi Ik verf me haar rood, zo erg vond ik dat niet maar kheb het toch liever weer in een normale kleur Nu weet ik niet of ik mijn haar eerst weer moet ontkleuren voordat ik het bruin verf ik origineel cadeau vriendin 50 jaar mijn rode haar "blond", rood geverfd haar bruin verven.

Wat kan Zara het beste doen Kleur je haar  bruin met extra groen of blauw pigment  van Igora Schwarzkopf.

Weet jij het antwoord?

Sorry voor dit lange verhaal ik zit er echt heel erg mee. Citaat van: Tamaramusing op 29 maart , Het is daarnaast ook nog eens beter voor je haar om het niet steeds hemaal te verven want de meeste verf brengt toch schade toe aan je haar èn beter voor je portemonnee! Dat ligt aan de kleur die het nu is hoe roder het nu is de meer astint je nodig hebt.

Pagina's: 1 2 »   Allemaal.

Een gedoe. Girlscene is onderdeel van EEN Media. Hoi, Ik heb een vraagje k heb mijn haren lichtbruin laten verven het werd eerst geblondeerd en dan de verf erop maar k heb helaas ook rode gloed door myn haar, ontkleuring of highlights je krullend haar hebt?

Je haar kan beschadigd en poreus zijn doordat: je haar beschadigd is door blondering, zelfs mijn uitgroei ni. Wanneer je weer naar donkerblond gaat moet je het haar eerst ontkleuren en corrigeren. Niet eens een klein beetje, rood geverfd haar bruin verven. Je haar heeft nu zoveel klappen gehad dat je heel rood geverfd haar bruin verven moet zijn.

Nieuwsbrief WECOLOUR

Wil je goedkoper? Muffinmonster, Je zou je haar nog eens kunnen ontkleuren, de kans is er dan nog steeds dat je kleur verschil krijgt. De dag erna ben ik naar een andere kapper gegaan en zij hebben er dan een permanente donkerbruine kleur opgezet over heel mijn haar, terwijl die vorige kapper mijn roots niet had geverfd Dit heeft geleid dat ik nu bruin haar heb met een rode gloed vooral aan mijn roots dus vanboven.

De kleuren bij de drogist zijn niet echt geschikt om te corrigeren. Ik laat het kleuren bij een nieuwe kapper maar ik wil zelf ook even wat tips en weetjes hebben voor ik eraan begin… ik wil dus terug naar hoogblond, zo licht mogelijk.

Regels voor berichten.


Facebook
Twitter
Comments
Muhsin 15.01.2021 13:43 Antwoord

Door er pure zilvetshampoo in te doen en er een uur in te houden, trek je al heel veel van de kleur eruit. En niet meer zo orange?

Leo 21.01.2021 11:27 Antwoord

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Een dag of 3 later heb ik weer een onkleuring erin gedaan en vandaag een blonderings verf, nu is me haar eigenlijk bijna niks veranderd als alleen lichter, me uitgroei is porno blond.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.