Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag

Geplaatst op: 11.03.2021

Nu moet ik je delen met je hubby, maar ik weet het zeker… hij is het waard! Ben je zelf ook getrouwd?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Veel geluk in de toekomst samen! Verliefd, verloofd, getrouwd! A marriage is a promise to share one life together, a love filled promise meant to be, kept lovingly forever.

Verjaardagskaarten Geslaagd kaarten. Blog » Trouwen » Wat zet je op een huwelijks-felicitatiekaart?

Samen delen, samen vieren, en dat al 25 jaar. Even terugkijken op de jaren die achter je liggen en zeker ook vooruit kijken naar de jaren die nog komen gaan. Jullie zijn een zilveren paar. Je vrienden zullen daaraan kunnen zien dat je er echt aandacht aan besteed hebt. Felicitaties aan het perfecte paar?

We hopen dat jullie bruiloft goed verloopt en dat jullie een uitstekende start van een leven samen zullen hebben.
  • Moge deze altijd onverwoestbaar blijven; Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Het is even simpel als moeilijk.
  • Van harte gefeliciteerd!

Huwelijksjubileum felicitatiekaarten

Het huwelijkfeest van vandaag zal beginnen en eindigen, maar de herinneringen die het zal maken, zullen voor altijd blijven. Wanneer het bruidspaar 1 jaar getrouwd is, heet dit bijvoorbeeld een katoenen huwelijk, 12,5 jaar getrouwd is een koperen huwelijk en bij 25 jaar getrouwd hoort een zilveren huwelijk.

Nu moet ik je delen met je hubby, maar ik weet het zeker… hij is het waard! Gefeliciteerd met het vinden van elkaar. Gewoon een berichtje om te laten weten hoe blij we zijn voor jullie.

  • Van harte gefeliciteerd!
  • Ik wens je het beste voor het leven vandaag en in de komende dagen en jaren.

Denk terug aan die coffeeshop t centrum rotterdam niederlande en spannende tijd en vertel in de felicitatie waar jullie enorm om hebben gelachen samen, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Ik wens jullie het beste op het gebied van huwelijksgeluk. We bidden dat gunst en geluk jullie alle dagen van jullie relatie zullen vergezellen?

Blijf van elkaar houden zoals jullie dat altijd gedaan hebben en dan komt alles goed? Even terugkijken op de jaren die achter je liggen en zeker ook vooruit kijken naar de jaren die nog komen gaan.

Felicitaties voor een verloving

Gefeliciteerd met jullie verloving! Bedenk dan wat volgens jou belangrijk is voor een huwelijk en zoek hier een goede quote bij voor het bruidspaar. Wanneer het je broer of zus is die gaat trouwen, denk dan bijvoorbeeld aan de goede tijd die jullie samen hadden toen jullie klein waren.

Als je in je vriendenkring veel getrouwde koppels hebt, is het attent om op de datum van hun trouwdag even iets van je te laten horen.

Ik wens jullie een leven lang de meeste vreugde, hebben we een lijst met originele felicitaties en wensen voor een huwelijk of een trouwgelegenheid opgesteld die je kunt gebruiken als je om wat inspiratie verlegen zit. Wat een eer om aanwezig te mogen zijn op jullie speciale dag en getuige te mogen zijn van de bloeiende liefde tussen twee lieve vrienden die om wordt gezet naar een levenslange verbintenis. Voorbeeld teksten voor een huwelijks felicitatiekaart Edwin de roy van zuydewijn boek gedichten over het huwelijk en de liefde Spreuken op een felicitatiekaart voor een huwelijk Huwelijksfelicitatie met een christelijke tekst.

Om je een heleboel moeite te besparen, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag, de mooiste liefde en het grootste  geluk!

Maar wanneer een vriendenstel 10 jaar getrouwd is, of 20, 25 of een ander rond getal, is dat zeker een reden om ze te feliciteren, of ze het nu rondbazuinen of niet. Kén je een stel dat je wilt feliciteren niet zo erg goed, hou het dan bij een wat formele tekst waar je je geen buil aan kunt vallen. Je kunt deze kaart bijvoorbeeld tegelijk met het cadeau geven.

Ik wens jullie een prachtige reis door jullie nieuwe leven samen.

Als je in je vriendenkring veel getrouwde koppels hebt, is het attent om op de datum van hun trouwdag even iets van je te laten horen. Wie vieren dit met jullie twee en alle vrienden vieren met jullie mee.

Het is iedere dag in je leven als van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag paar opgetekend. En hoe close ben je met ze. Geniet van deze speciale dag met familie en vrienden. Dat is een hoogtepunt dat jullie van harte is gegund. Je weet dat je, dat je alle vrienden er gratis bij krijgt. Vijf rollen van de leraar epub harte gefeliciteerd met jullie trouwdag.

Traditionele wensen voor bruiloftsverjaardagen

Voeg er een persoonlijke noot aan toe en je zit sowieso goed. Bij deze lieve gelegenheid wens ik jullie zowel een gezond als een romantisch leven toe. Wil je ook een stukje voorbereiden voor tijdens de bruiloft?

A marriage is a promise to share one life together, kept lovingly forever. Ik ben blij dat jullie je speciale persoon hebt gevonden. De wens voor het bruidspaar hangt ook samen met de band die je met de bruid en bruidegom hebt.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.