Fiets ombouwen naar elektrische fiets ervaringen

Geplaatst op: 11.01.2021

Na 2 fietsen zelf te hebben omgebouwd welke het altijd goed doen dank zij de goede service, nu gisteren een komplete fiets gekocht. Ik ben op dit moment zeer tevreden over de geleverde onderdelen en de informatie en de ombouwkwaliteit die Marinus van bikes2enjoy heeft geleverd.

Tevreden in Belgie met de kits.

Zorgeloos een e-bike leasen? Niet meer bezweet aankomen perfect goeden aankoop denk ik persoonlijk! Ik kan me voorstellen dat er inmiddels ook wel wat ervaringen zijn zo links en rechts, maar ik kan er behalve ervaringen van mensen die of gesponsord worden door de fabrikant of van de fabrikanten zelf, niet echt gebruikers ervaringen over vinden. Peter Cornelissen , datum review: Na een zeer goede voorlichting van Robin hebben wij besloten om de voorwiel motoren te laten monteren.

Dank voor de complete nette afhandeling van het geheel.

Het ging uitstekend en werkt perfekt en ik kan al niet meer zonder. Zet allereerst op een rij waar en hoe je de omgebouwde fiets wilt gebruiken. Dank u zeer team e- bikeook een zeer vriendelijke ontvangst in de firma door Robin en medewerkers.

Tips Regels. Bedankt voor de goede service.

Wat ik lees is dat er geen poging is gedaan om de aanpassingen aan de JanJansen fiets te doen :s Alle assen van elektrische fietsen zijn volgens mij allemaal steviger uitgevoerd dan bij een normale fiets. Wij hebben vanmiddag een klein ritje gemaakt en wij vinden het geweldig. Bij FMH motor heb je een accu die lang mee gaat en tot wel x opgeladen kan worden ipv tot x bij andere leveranciers.
  • Als je niet weet hoe je de crank en trapas kunt de- monteren, laat een vakman dan je fiets ombouwen.
  • Dankzij de gedetailleerde instructie en specifieke tips m.

Tanja , datum review: In januari mijn Gazelle fiets laten ombouwen. De ene fiets is een Simplex 24 versnellingen en de damesfiets is een Rih 24 versnellingen. Bedankt voor de goede service.

Normaal ga ik met die ondersteuning niet verder dan 'medium', stand 3 of 4. Montage heeft me ongeveer drie uur gekost, maar heb alles kabels netjes door het frame weggewerkt. Toen wij ca 6 jaar geleden de Santos ombouwden was trapondersteuning op de trapas nog niet verkrijgbaar, daarom werd het een ombouwset van Bionx met zwaardere watt accu. Het keuzeproces voor een ombouwset lijkt daarom sterk op de keuze voor een passende kant-en-klare elektrische fiets.

  • Dus maar 1 woord : fantastisch. Maar nu toch mijn dilemma, ik heb begrepen dat je als wereldfietser, beter is om ondersteuning te hebben op de trapas en niet op voor of achterwiel.
  • Er zijn veel soorten elektrische fietsen. Waarom heeft Peter Henkende verpakking ook gelijk weggegooid en niet retour gestuurd?

Volgens mij was het geen trappen, Hieronder mijn ervaringen met elektrische fietsen en hoe mijn problemen zijn opgelost met hulp van www. Hij zette hoe lang zijn eieren houdbaar een Schwalbe Marathon plus band op, een goed geteste band. Hallo JanJansen fietser, ik hoefde alleen nog maar mee te bewegen!!!!!!!.

Ombouwsets bevatten daarom meestal een aangepaste bagagedrager. Bekijk zeker www.

Klantervaringen

Ongelezen bericht door bprosman » 16 jun Maakt ook meer lawaai zoals eerder vermeld en energie recuperatie is met dit systeem ook niet mogelijk. Eigenlijk vind ik het jammer dat mijn 'project' nu klaar is, want het is gewoon heel leuk om te doen!

Er zijn er verschillende in omloop, graag ervaringen delen. Je kunt het ook door een fietsenmaker laten doen. Typen fietsen. Mijn vrouw heeft een Gazelle fiets van drie jaar oud deze is voorlopig niet om te bouwen i. Ga naar Veelgestelde vragen.

Fabrikanten ombouwsets

Wilde het eerst zelf doen, maar dat werd me te moeilijk, daarom laten doen. Het dient in de originele verpakking en onbeschadigd retour worden gezonden. Een ombouwset bevat dezelfde onderdelen die zijn ingebouwd in een kant-en-klaar gekochte elektrische fiets: een elektromotor, een accu en een bedieningspaneel.

Kwam ik er even niet uit, dan hielp Rob mij zeer plezierig verder.

Revanho Online Forum Lid Berichten: Lid geworden op: 23 januari x di 23 dec, want het is gewoon heel leuk om te doen. Ik had een prachtige Babboe bakfiets city gekocht en de fietsenmaker had twee verschillende merken fiets ombouwen naar elektrische fiets ervaringen sets geprobeerd. Eigenlijk vind ik het jammer dat mijn 'project' nu klaar is, iedere keer opnieuw.

Ik ben nog geen enkel probleem tegengekomen, Inloggen Word nu lid. Home Handig Zelf doen Fietsen met een stekker. Schrijf je vrijblijvend in en ontvang als eerste het nieuwe aanbod. En behalve dat zie je er ook steeds jongere mensen mee.

Je fiets ombouwen

Ik denk dat de fiets met inbouwpakket lichter is dan een fabrieks electrische fiets. De enigste storing was een kapotte controller door de extreem steile hellingen, maar de nieuwe heeft het nog niet begeven en wordt minder warm. Afhankelijk van het origineel gemonteerde remsysteem velgrem, schijfrem, rollerbrake of trommelrem moet dit wellicht worden aangepast of vervangen.

Gazelle Chamonix ombouwen naar elektrisch. Ondanks dat het me nog steeds enorm frustreert laat ik het er maar bij zitten. Ik heb gevraagd om er een nieuwe voorband op te doen.


Facebook
Twitter
Comments
Maaike 17.01.2021 14:11 Antwoord

Niemand ziet dat je elektrisch ondersteund wordt en je kunt gewoon je zelfde aantal voorbladen blijven gebruiken.

Anushka 13.01.2021 17:00 Antwoord

Volledig ontzorgd: onderhoud, reparatie, verzekering en pechhulp.

Armaan 16.01.2021 17:35 Antwoord

Een genot om mee te fietsen Goede service en hulpvaardig Gazelle Medeo gaat als een speer Erg goed pakket, value for money Lees meer ervaringen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.