Maxi cosi pearl smart gebruiksaanwijzing

Geplaatst op: 12.03.2021

Coolblue's keuze. Perfecte kinderstoel als je de family fix al hebt. Prima stoel!

Onderweg belanden snacks of drankjes niet altijd waar ze moeten zijn. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. We weten hoe snel kinderen opgroeien en daarom hebben we het Pearl Smart i-Size autostoeltje ontworpen die samen met je kindje kan opgroeien.

Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig en bewaar deze in de opbergruimte van de Maxi-Cosi Pebble. Vervang de Maxi-Cosi Pebble na een ongeval.

Ons Pearl-autostoeltje is niet alleen comfortabel, het zijdelings beschermingssysteem vermindert het risico op letsel bij een harde zijwaartse botsing.

Dit betekent verbeterde bescherming bij zijdelingse aanrijdingen voor het hoofd, de nek en het lichaam van je kindje. Download PDF advertisement. In de autotypenlijst worden alle zitplaatsen in de auto aangegeven waar het autostoeltje veilig genstalleerd mag worden. Maxi-Cosi heeft tevens een speciaal team beschikbaar gesteld om alle vragen omtrent Maxi-Cosi producten en het gebruik ervan beantwoorden.

In de uitvoering: Voor- en achterwaartse maxi cosi pearl smart gebruiksaanwijzing - Black?

Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij.

Pas de taal aan

Meest behulpzame reviews Meest behulpzame reviews. Kan ik de Maxi-Cosi Pearl op de passagiersstoel voorin installeren? Pearl Smart i-Size heeft als beoordeling 5. Met de Maxi-Cosi Pearl Smart autostoel neem je jouw kind van 0 tot 4 jaar veilig mee in de auto. FamilyFix One i-Size kan ook worden gebruikt met Maxi-Cosi Rock en biedt een volledige i-Size mobiliteitsoplossing voor kinderen vanaf de geboorte tot 4 jaar oud. Autoladers Autoladers Interactievefeedback van licht en geluid bevestigt de juiste installatie en minimaliseert de kans op fouten.

Past ook bij. Bekijk alle specificaties. Maxi-Cosi CabrioFix - Foteliki samochodowe. De hoofdsteun wordt ook gebruikt om de hoogte van de schoudergordels aan te passen. Het voldoet aan de nieuwste i-Size wetgeving, wordt gebruikt in combinatie met de Ziek zijn faken One i-Size basis en maakt achterwaarts gericht reizen mogelijk voor kinderen tot cm.

Gerelateerde producten

De autostoel heeft geen zonnekap, waardoor je kind tijdens de autorit niet beschermd is tegen de zon. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Vul dan hier uw emailadres in.

Omruiling of terugname kan niet worden geëist.

Voorkom dat de Maxi-Cosi Pebble bekneld of belast wordt door bijv. Pearl is ook heel eenvoudig te installeren. Summer Cover Pearl i-Size Maxi cosi pearl smart gebruiksaanwijzing je baby koel. Onze gebruikershandleiding leidt je doorheen de stappen voor een juiste installatie.

De innovatieve ontwerpen van onze intutieve autostoeltjes beschermen je peuter en zorgen voor gelukkige tijden voor je gezin wanneer jullie onderweg zijn. Achterbankspiegel Onmisbaar om een oogje te houden op je achterwaarts reizende kindje.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Het voldoet aan de nieuwste i-Size wetgeving, wordt gebruikt in combinatie met de FamilyFix One i-Size basis en maakt achterwaarts gericht reizen mogelijk voor kinderen tot cm. Forum Maxi-Cosi-Pearl. Op die manier is een correcte installatie verzekerd. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Fijne autostoel, ik heb er 2.

Telefoonhouders Telefoonhouders Gebruik geen tweedehands product waarvan de historie onbekend is, maxi cosi pearl smart gebruiksaanwijzing. Waarschuwing: Verander de Maxi-Cosi Pebble op geen enkele wijze, dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Product: Maxi-Cosi Pearl Spam. In de autotypenlijst worden alle zitplaatsen in de auto aangegeven waar het autostoeltje veilig genstalleerd mag worden. De knop voor het instellen van de slaapstand weigert.

Bekijk volledige vergelijking?

Rated 5 van de 5 door emonts uit Fijne stoel! Ons Pearl-autostoeltje is niet alleen comfortabel, het zijdelings beschermingssysteem vermindert het risico op letsel bij een harde zijwaartse botsing. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product sku: MC In Winkelwagen. Gordel en Isofix, Stoelverankering.


Facebook
Twitter
Comments
Lazar 16.03.2021 10:31 Antwoord

Tevens werd het product tijdens het productieproces aan diverse kwaliteitscontroles onderworpen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.