Arjen robben en de finale van de champions league boek

Geplaatst op: 12.01.2021

De Waanzinnige Boomhut 1 - De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 15, Echt een leuk kinderboek! Verschillende schoolklassen in Groningen schrijven de boeken onder leiding van Fred Diks, auteur van de succesvolle jeugdboekenserie Koen Kampioen.

In de regel zijn dat voormeisjes popsterren in allerlei vormen en maten, en voor jongens zijn het vooral sporters. Voetballers, zoals Arjen Robben. Ieder hoofdstuk is geschreven voor een andere klas, vanuit een andere school.

Marjie Utrecht 29 mei Ik raad dit product aan. Ulteriori informazioni su Amazon Prime.

Schrijver Fred Diksmaakte van alle verhalen een vlot lopend geheel, zie je bij het afronden van de bestelling. Al meerdere keren kado gegeven aan kinderen van 8 jaar. Footer Samenwerken Heb jij een leuk product of coole dienst voor jongens of mannen. Leuke tekeningen en een goed verhaal voor echte voetbal liefhebbertjes.

Ik ben hier heel erg trots op. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn.

  • Footer Samenwerken Heb jij een leuk product of coole dienst voor jongens of mannen?
  • Want zo zie je dat je van het schoolplein kunt doorgroeien naar topvoetballer, en zo maar in de Champions League kunt komen. Spannend Grappig Leerzaam Fantasierijk.

Dettagli prodotto

Met dit project willen de drie partijen kinderen stimuleren om veel te gaan lezen en schrijven en groot ouders stimuleren om veel voor te lezen. Koen Kampioen - Samen sterk 8, Bestellen en betalen via bol.

Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Gewicht g Verpakking breedte mm Verpakking hoogte 12 mm Verpakking lengte mm.

Het verhaal is een boeiende mix geworden van werkelijkheid en fantasie over het leven van Robben. Mooi vormgegeven.

  • Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Gewicht g Verpakking breedte mm Verpakking hoogte 12 mm Verpakking lengte mm.
  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Arjen Robben en het geheim van zijn jonge helden 9, Dit boek is te koop bij je plaatselijke boekhandel. Veel kinderen hebben idolen. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Voetballen als een prof Ter informatie, ter inspiratie.

Primaire Sidebar

Privacy statement Cookie statement Copyright © Nessuna recensione cliente. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Leeftijd: vanaf 10 jaar. Veel kinderen hebben idolen. De titel van het boek is al bekend: Arjen Robben en het magische schot in Rio. Spannend Mooi vormgegeven.

Alleen tweedehands. Maakt kinderen enthousiast om te gaan lezen.

Product description

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Goed vormgegeven en handzaam formaat. Maakt kinderen enthousiast om te gaan lezen.

  • Toon meer Toon minder.
  • Reviews Schrijf een review.
  • Book Depository Libri con spedizione gratuita in tutto il mondo.
  • Een erg cool boek dus, voor alle voetbalfans, of je nu fan bent van Arjen of niet.

Winacties en privacy Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname aan onze prijsvragen en ons cookiebeleid. In winkelwagen Op verlanglijstje. Koen Kampioen - Samen sterk 8, Voetballers. Suus 3 juni Ik raad dit product aan? Koen Kampioen - Samen sterk 3. Leuke tekeningen en een goed verhaal voor echte voetbal liefhebbertjes? Echt een leuk kinderboek.

Product details

Onafhankelijk en zo objectief mogelijk, op persoonlijke titel. In dit verhaal, dat eind april verschijnt, lezen we alles over de avonturen van Arjen Robben tijdens het WK Voetbal in Brazilië. Het derde boek dat verschijnt in zal gaan over Arjen Robben, een echte Groningse held.

Kindle Direct Publishing Pubblica i tuoi libri in corendon stoelen reserveren transavia elettronico! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd?

Verschillende schoolklassen in Groningen schrijven de boeken onder leiding van Fred Diks, auteur van de succesvolle jeugdboekenserie Koen Kampioen.

Amazon Advertising Trova, attira e coinvolgi i clienti.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.