Gedichten vrienden voor altijd

Geplaatst op: 09.03.2021

Jij krijgt wat je toekomt. Soms denk je dat je vrienden hebt, vrienden voor een arm om je heen een troostend woord. Ik kan die  vriendschap niet uit mijn hoofd zetten.

Hoe laat het ook is, welk moment van de dag, ik zal er altijd voor je zijn, voor een schouder, traan of een lach. Gevangen in je eigen gedachten, wat kon je verder van je leven verwachten? Ik wil alles voor je doen al moet ik erover peinzen, vele dagen ik zou je willen omarmen verwarmen en op mijn handen dragen.

Voor jou betekende ik niets meer dan iemand, die kreeg waarom ze vroeg. Ik wil zo graag die leuke tijd terug, toen we nog samen lachten, praatten en chatten.

Wat klinkt mooier, dan de krekels in de avond.

Zonder jou kan ik niet. Ondanks een andere klas, een verhuizing of een chaotisch leven. Maar waarom is onze vriendschap zo bekoeld. Gemaakt door Saartje. Niet vergeten.

Naar het forum ». Ik zou graag sterren willen plukken En ik weet dat ze me lukken Ik zou ze bewaren in mijn hart Speciaal voor jou leg ik ze apart Ze zouden mijn ogen doen stralen En het beste in mij naar boven halen Daarna zou ik ze aan jouw schenken Dat is voor jou mijn aandenken Zolang deze sterren blijven schijnen Zal onze vriendschap nooit verdwijnen!

Relevante gedichten

Gemaakt door Krista. Ik probeer een goede vriendin voor je te zijn. Vriendschap is niets vragen Maar gewoon helpen dragen Vriendschap is gauw even bellen Om laatste nieuwtjes te vertellen Vriendschap is luisteren, niets zeggen Maar een arm om je schouders leggen Vriendschap is in iemands leven Vreugde en verdriet mee beleven Maar wil je de vriendschap behouden Dan moet je een ding weten Vriendschap moet je onderhouden Dat mag je niet vergeten.

Ken jij een vriend of vriendin die wel kan genieten van humoristische gedichten? Een vriend is iemand bij wie je helemaal jezelf kunt zijn. Het leven van een instagram influencer is te vangen in een groot aantal video? Eigenlijk heeft iedereen gewoon een maatje nodig, dat maakt verder piekeren dan overbodig.

  • Wat klinkt mooier, dan het bruisen van het water.
  • Ik wil er voor je zijn om je te begrijpen en te kennen, je verdriet te laten delen en zonodig ook om je te verwennen. Bij jou voel ik me vrij.

Mensen nieuwe kansen geven, niet tegen andere samenspannen, je staat gewoon op elke keer, als de ander weet hoe erg je hem of haar waardert. Het zal jullie vriendschap alleen nog maar hechter maken, gedichten vrienden voor altijd. Kijk me aan en luister naar me; je wereld lijkt nu zo verward Sluit je ogen en vertrouw me blind ik ben voor altijd in je hart. Dan is dat wat je gedichten vrienden voor altijd Een kwestie Een kwestie van Geluk - ingezonden door Eveline -!

Het leven gaat door elke dag we.

Want wat je ook zegt het is altijd te klein Dus vrienden Ik kan op jou rekenen en jij op mij. Gemaakt door Pat.

Mijn vriendschap voor jou zal ik nooit opgeven. Op liefde na is vriendschap Het mooiste dat er bestaat Als je beide hebt leren kennen Weet dan dat je rijk door gedichten vrienden voor altijd leven gaat.

Hou ik het niet lang uit, gedichten vrienden voor altijd. Een vriend mag je duidelijk tonen dat je van hem houd. Een vriend is iemand die je aanvaard met je fouten en die je begrijpt en helpt je problemen op te lossen.

Echte vrienden, voor altijd

Het leven van een instagram influencer is te vangen in een groot aantal video? Een vriend is iemand die niet alles van 1 kant laat komen. Ik doe mijn best alleen maatjes met je te zijn, maar dat is alleen schone schijn. Maar ben je wel gelukkig diep in je hart? Begrip en waarderen,.

Gemaakt door Pitspoes De boom ergens op een wondermooie plaats staat een boom ik wandel er zeer graag naartoe. Vriendschap is een wonderlijk woord Een van de mooiste op aarde Vriendschap is een machtig iets Een gift van gedichten vrienden voor altijd waarde?

Gaat de vriendschap niet gauw stuk. Samen de goede dingen van het leven ontdekken. Gemaakt door The Jester. Dan ben je bij deze pagina op de juist plek. Moet je het geluk niet ergens anders zoeken?

Ingezonden door:

Terwijl ik wandel naar het secretariaat Zie ik een meisje dat voor me staat. Mijn vriendschap voor jou zal ik nooit opgeven! Iedereen heeft wel eens een moment dat je vast zit, niet iedereen heeft helaas iemand die je dan verder helpt.

Ik kan op jou rekenen en jij op mij. Toch, dit was enkel maar een droom Een droom over een onechte vriendschapsstroom. Het liefste van hem, Maar dat blijft waarschijnlijk maar een droom.


Facebook
Twitter
Comments
Ran 17.03.2021 06:45 Antwoord

Vrede Vriendschap en Vertrouwen Mensen kunnen opdagen Te voet of met de fiets Ze komen als geroepen Zomaar uit het niets Het was wat raar Ik wist niets van tevoren Zo zie je maar Vriendschap Wordt soms echt geboren!

Cléo 14.03.2021 06:37 Antwoord

Gemaakt door Sanne en Marie.

Fausto 18.03.2021 01:29 Antwoord

Ze zal schitteren met meer kleuren dan een regenboog ooit zal komen, haar gloed zal nog feller en dieper zijn dan we zelfs kunnen dromen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.