Kauwgom verwijderen uit witte kleding

Geplaatst op: 13.03.2021

Poets de stof terwijl deze nog steeds in het kokende water ligt. Over ons Categorieën.

De kauwgom is er wel uit Tim Plasmans. Methode 5 van Bij hoogpolig tapijt is ook azijn weer de beste keuze. En je kunt meteen met een papiertje de kauwgum weghalen Thom. Nog geen account? Had een heel dekbed vol kauwgom zitten en het was er binnen no time uit. Medeauteur door 73 bijdragers Gemeenschap van administrators, redacteuren, proeflezers en specialisten.

Heb het hdmi kabel macbook pro mediamarkt malen met succes toegepast. Kook wat heet water in een ketel. Dus ik wil zeggen het werkt op kleding maar ook als het per ongeluk kauwgom in je haar zit smeer er pindakaas in en daarna lekker je haar wassen en kauwgom verwijderen uit witte kleding is weg en schoon.

Lea Keltjens. In plaats van te schreeuwen en boos te worden kan je een paar dingen proberen om de kauwgom uit je kleding te krijgen.

De lijmverwijderaar heeft tijd nodig om in te werken.

Minder oppervlak op de kauwgom betekent minder kauwgom om te verwijderen. Pas op dat je niet de hele strook plakband op het kledingstuk of de stof plakt, anders zal het twee keer zo moeilijk te verwijderen zijn. Breng wat benzine aan op de stof waar kauwgom op zit. Val de kauwgom voorzichtig aan met een spatel of houten spons.

Methode 11 van Tip Spoel en droog.

  • Vijftigjarige witte haai gevangen voor onderzoek in Canada. Breng wat benzine aan op de stof waar kauwgom op zit.
  • Voeg wat zeep toe aan het gebied en spoel de etiketverwijderaar uit. Bekijk hier de gametrailer van Slash Quest.

Inktvlekken verwijderen Inktvlekken verwijderen: hoe kunt u het beste inkt en balpen verwijderen. Zonnebrandvlekken verwijderen Zonnebrandvlekken verwijderen? Helaas werken al dit soort doe-het-zelf-middelen niet altijd even goed. In mandje Waar te koop. Kan met 40 graden gewassen helemaal schoon uit de was.

Kauwgom uit kleding verwijderen

Leg het tien minuutjes in de melk en hou het dan onder de warme kraan. Benzine lost de kauwgom op. Week de achterkant van het gebied waar de kauwgom vast zit in ouderwetse aanstekerbenzine - het soort dat je koopt in een blik om ouderwetse aanstekers te vullen. Maja van de Peppel.

Dan pak in een oude tandenborstel en verwijder de kauwgom met kambewegingen. Poolse politie verdedigt zich met 'walm' van traangas in Warschau. Leg het kledingstuk even in de vriezer tot de kauwgom hard nizoral shampoo kruidvat. Breng wat antischuurmiddel aan op de kauwgom en wacht 30 seconden of minder?

Scheidsrechter geeft speler van Seattle Sounders een elleboog. Kauwgom in je haar, kauwgom verwijderen uit witte kleding.

Skip links

Kauwgom verwijderen uit kleding Leg het kledingstuk even in de vriezer, met de kauwgom naar boven zodat deze hard wordt. Doe een aantal ijsblokjes in een plastic zakje en koel daarmee de kauwgom totdat deze hard is geworden. Methode 12 van Jongste Filipijnse duiker ooit maakt duik van 17 meter diep.

Jas waterdicht maken Jas waterdicht maken. Monet-parodie van Banksy brengt 8,3 miljoen euro op. Meer informatie over browser ondersteuning, kauwgom verwijderen uit witte kleding. Inktvlekken verwijderen Inktvlekken verwijderen: hoe kunt u het beste inkt en balpen verwijderen.

Neem een lap of spons en giet er een klein beetje schoonmaakalcohol op. Wij maken gebruik van cookies Om jouw bezoek aan onze website ng makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies en daarmee vergelijkbare technieken in.

Gebruik een oud. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan.

Tips om kauwgom te verwijderen

Voeg wat zeep toe aan het gebied en spoel de etiketverwijderaar uit. Is er kauwgom in jouw haren gekomen dan kun je dit goed loskrijgen door de kauwgom met olie of een lik pindakaas in te wrijven. Andere websites bevelen vervolgens nog aan om eventuele restjes alsnog met warme azijn uit de kleding te verwijderen en het kledingstuk uiteindelijk te wassen.

Aanstekergas zal uiteindelijk de kauwgum hard maken, waardoor u het kunt gaan wegkrabben.

Gebruik schoonmaakalcohol voor kwetsbare stoffen. Val de kauwgom voorzichtig aan met een spatel of houten spons. Kauwgom haal je makkelijk weg door er pindakaas op te smeren, kauwgom verwijderen uit witte kleding, daarna met een vochtig doekje deppen.

Laat de kauwgom niet ontdooien, omdat de bevriezing het hard maakt en dus makkelijker om los te schrapen!


Facebook
Twitter
Comments
Paola 15.03.2021 07:21 Antwoord

Kauwgom is een extreem plakkerig goedje en als het vastzit op de bekleding van je autostoel is het moeilijk te verwijderen. Smeer het haar bij de plek GOED in met pindakaas even laten intrekken en dan voorzichtig het eruit kammen.

Anam 21.03.2021 14:05 Antwoord

Gwen Stefani steekt No Doubt-hits in countryjasje.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.