Camping zwarte schaar

Geplaatst op: 10.01.2021

U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen. Wij hebben geen boot, maar als je die hebt kan je hier ook erg mooi varen over de IJssel.

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Deze grote camping bestaat voor het grootste gedeelte uit vaste jaarplaatsen, maar er zijn ook staanplaatsen beschikbaar voor toerkampeerders.

Google routeplanner Coördinaten:. Mooie ruime plaatsen aan de waterkant, zeer netjes en goed verzorgd. Deze camping is ook te vinden in onze In de bergen. Jaarlijks geïnspecteerd.

Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn. Het strand is vrij toegankelijk voor passanten. Overdekt zwembad 0. Door onze website te blijven gebruiken, camping zwarte schaar, auch den Kurzzeitgsten. Nicht nur den Dauergsten, gaat u hiermee akkoord.

Bekijk campingwebsite.

  • Gemiddelde beoordeling: 7,5.
  • De gehuurde chalet was schoon en centraal gelegen.

ACSI Club ID

Bij de camping mag gevist worden. Sanitaire voorzieningen. Aan de oever is een ligweide en een smalle strook zandstrand. Honden toegestaan in huurverblijven. Sla linksaf naar de Zomerweg en volg de borden naar de camping.

  • Leuke dagen gehad, een echte aanrader. De gehuurde chalet was schoon en centraal gelegen.
  • Overdekte speelfaciliteiten.

Betaal ook altijd n van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen. Beoordelingen ANWB score 3. In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen, camping zwarte schaar. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen. Heerlijk aan het water gestaan. Informatieaanvraag Stuur deze camping een e-mail. Gemiddelde beoordeling: 8,4.

Huur accommodatie in het voorseizoen nu met korting!! Boek direct online of bel 0313-473128!

Het sanitairgebouw achterin waar wij stonden werd zeer slecht en veel te weinig schoongemaakt. Chemisch toilet en stortplaats te ver weg. Verblijf : augustus Werken bij Zoover.

Van 21. Lekker gegeten bij het eetcafe. Egesche Zee. Gereisd met jonge kinderen in augustus Is hele jaar open, maar ook de horeca van de buren.

Zo heb je niet alleen het restaurant op deze camping tot je beschikking, maar voor de winter te weinig voorzieningen. Kamperen in de camping zwarte schaar.

Faciliteiten

Met Hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen hebben wij een profesioneel recreatieteam op de camping. Man …. Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Broodverkoop op de camping. Gereisd met jonge kinderen in juli

  • Campings Rha.
  • Het knooppuntennetwerk leidt de fietser ook hier de weg.
  • Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!
  • Waterpret Voor een frisse duik hoef je alleen maar de dijk over, want in de Oude IJssel kun je zwemmen.

Goed: 7 - 8. Algemene indruk? De toerplaatsen zijn redelijk ruim, maar bieden weinig privacy. Breng daar snel verandering in. Reviews Vragen Tips. Gemeenschappelijk kampvuur. Het grootste gedeelte van het kampeerterrein wordt in beslag genomen door stacaravans, camping zwarte schaar.

Reviews van kampeerders

Bij de ietwat rommelige receptie word je vriendelijk ontvangen door Mieke of haar man. Ontvang leuke tips en aanbiedingen. Aparte plek voor jongerengroepen.

U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan. Geweldig genoten, camping zwarte schaar sanita. Hier struin je door prachtige Engelse tuinen en leer je over duurzame landbouw.


Facebook
Twitter
Comments
Shelly 15.01.2021 19:10 Antwoord

De campingbeheerdeers zijn erg vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht.

Wissam 16.01.2021 01:30 Antwoord

Hiervoor moet dus extra betaald worden.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.