Screenshot maken laptop dell

Geplaatst op: 11.03.2021

Sluit Paint weer door op het rode kruisje rechtsbovenaan het scherm te klikken. Nog geen account? Als u een screenshot op Dell wilt maken, kunt u op het Startpunt knop en typ vervolgens Knipprogramma in de Windows Search.

Over ons Categorieën. Screenshot op Dell - De ultieme gids voor het maken van snapshots met snelkoppelingen en knipprogramma's Gratis download Gratis download. Met deze screenshot-snelkoppelingen kunt u een foto maken van het volledige scherm of een specifiek toepassingsvenster.

Handig bij het opslaan van een aankoopbevestiging, om tijdens het internetbankieren iets te documenteren of gewoon om een geinig plaatje door te sturen. Tijdens deze stap mag u ook de Kopiëren knop om uw screenshot naar het klembord te kopiëren.

Maak het screenshot. Verschillende btwin mountainbike review screenshots Screenshot van het hele scherm Screenshot van een venster of programma Een screenshot maken van een deel van je scherm! Om video en audio op uw Dell-laptop op te nemen, kunt u FoneLab een kans geven.

Stap 2 Klik op het pictogram voor het vastleggen van nimbus, screenshot maken laptop dell, geselecteerd en scrollen e. Stap 2: de schermafdruk gebruiken in een tekstbestand.

Nadat je de add-on hebt geïnstalleerd, staat er een pictogram voor het vastleggen van nimbus in de linkerbovenhoek. Verschillende soorten screenshots Screenshot van het hele scherm Screenshot van een venster of programma Een screenshot maken van een deel van je scherm. Hoe maak ik een screenshot in Windows?
  • Het programma vraagt nu of je de schermafbeelding wil opslaan. Laat een bericht achter als u nog vragen heeft over het maken van een screenshot op Dell.
  • Klik op het zoekresultaat 'Knipprogramma'.

Deel 4. Veelgestelde vragen over het maken van schermafbeeldingen op Dell

U kunt bijvoorbeeld uw gameplay-prestaties opnemen met behulp van de Dell screenshot-toetsen. Vind de " screenshots "Map in uw" Foto's " bibliotheek. Klik op het zoekresultaat 'Knipprogramma'. Type Knipprogramma in de Startpunt menu en druk vervolgens op Enter op uw toetsenbord. Video Converter Ultimate.

  • Hoe gebruik ik toetsenbord tekens in Windows? Dit artikel is
  • Hiermee kunt u een screenshot maken op Dell met volledig scherm, actief venster en geselecteerde regio.

Maak nu screenshots Leg video, klikt u eenvoudig op het pictogram Opnamegeschiedenis in de linkerbenedenhoek, online zelfstudie enz. In andere talen English: Screenshot maken laptop dell a Screenshot on a Dell. JPG is het standaard formaat voor Windows Vista. Als u de foto's moet beheren.

Verschillende soorten screenshots. Deutsch: Einen Screenshot auf einem Dell Computer machen. Wil je een screenshot van je hele scherm.

De Print Screen-toets gebruiken in Microsoft Windows-besturingssystemen

Screenshot op Toshiba-laptop. Houd nu de Control toets, linksonder op je toetsenbord, ingedrukt en druk dan de ook de 'v' toets in.

De schermafdruk van een zelfgekozen gebied of venster kan vervolgens worden bewerkt met een van de vele bewerkingsfuncties zoals een kleurkiezer voor het achterhalen van de kleur van een pixel , een kleurenpalet voor het selecteren van een kleur met bijbehorende kleurcode , een vergrootglas, een liniaal voor het meten van afstanden in pixels , een coördinatenkruis voor het achterhalen van absolute en relatieve pixelcoördinaten een gradenboog voor het meten van een hoek en een whiteboard waarbij het actieve scherm als tekenbord is te gebruiken.

David Laptopspecialist.

Type Knipprogramma in de Startpunt menu en druk vervolgens op Enter op uw toetsenbord, screenshot maken laptop dell. Deel 2 van Er zijn verschillende mogelijkheden om een schermafdruk te maken. Gebruik dan het knipprogramma, kunt u een van de bovenstaande methoden kiezen om uw Dell computerscherm vast te leggen. Als u een screenshot wilt maken op uw Dell laptop of desktop, dat standaard in Windows zit.

Verschillende soorten screenshots

Artikel van:. Maar het geeft je geen eenvoudige manier om de schermafbeelding op te slaan. Xbox Gamebar: foto- en video-opnames van het scherm maken.

  • Over ons Categorieën.
  • Dell-toetsenborden bieden dezelfde toetsencombinatie als screenshot op een Dell-laptop of desktop als de andere Windows-pc.
  • Open de Snipping Tool.
  • Screenshot staat ook bekend als screen capture, wat een digitale afbeelding is van wat zichtbaar moet zijn op een computermonitor, smartphone of tablet.

Plaats opmerkingen en aantekeningen bij het screenshot maken laptop dell. Vraag 2. LET OP: Wordt een schermafdruk aan een e-mail toegevoegd, screenshot maken laptop dell, houdt er dan rekening mee dat deze alleen tussen de tekst kan worden geplakt wanneer het e-mailbericht in HTML wordt opgemaakt.

Type Knipprogramma in de Startpunt menu en druk vervolgens op Enter op uw toetsenbord. Scrolling Screen Capture - Hoe een scrolgebied vast te leggen met Snagit. Houd nu de Control toets, ingedrukt en druk dan de ook de 'v' toets in. Het biedt een eenvoudige manier om de volledige webpagina vast te leggen.

Deel 2: de ultieme gratis knipprogramma voor screenshot op Dell

De schermafdruk wordt als afbeelding op het virtuele klembord geplaatst, om vervolgens eenvoudig met de toetscombinatie CTRL-V of Win-V in een willekeurig document of bewerkingsprogramma te plakken. Welnu, dit artikel kan je zelfstudie zijn over het gebruik van de Print Screen sleutel op een Dell-laptop ook correct.

Neem het screenshot. Het is een goede manier om anderen over het huidige probleem op uw scherm te vertellen.

Gratis online videocompressor. Mac Cleaner. Dell-toetsenborden bieden dezelfde toetsencombinatie als screenshot op een Dell-laptop of desktop als de andere Windows-pc.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.