Zeevissen vanaf de kant zeeland

Geplaatst op: 13.03.2021

Tot de vangsten behoren bot, schol, tong, wijting en gul. Zo kom je in dieper water te vissen en maak je kans op wat grotere vis en ook soorten zoals gul, wijting en platvis.

Als aas had ik gewone zagers en Chinese zagers.

Fauna Hengelsport. Stekomschrijving: Linkerkant van de Zeelandbrug Deze stek staat bekend omdat er vele soorten vis vertoeven, zoals tong, paling, wijting, bot, schar, gul, geep etc.

Dixhoorn Bootverhuur. Mooi begin voor de eerste maal dit jaar, hopelijk arriveerd de de schar ook binnenkort. Mogelijkheden of aanwezig op deze locatie.

De twee kleinste zijn terug de overige waren allemaal boven de 30 cm waarvan er twee van 39 cm. Volgens sommigen was er een verbod van kracht en opzoekwerk op de website van de federale overheid zeevissen vanaf de kant zeeland dit idd… een daguitstap naar Nederland is niet meer mogelijk voor Belgen blijkbaar owv corona-verspreiding. Sportvisserij Wiesje. Weinig stroming en gelukkig ook weinig vuil. Terugzetplicht voor paling. Gr v Brom.

Deze oppervlaktepluggen had ik enkele jaren geleden uit Japan had laten overkomen en volgens de huidige vangstberichten zouden het zeebaarskillers eerste klas zijn, ik was uiteraard erg benieuwd. De zaterdag daarop zelfde plek bij opkomend water maar16 botten in 4,5 uur tijd.

ANDEREN LAZEN OOK

Kortom, pure armoede aan de Belgische kust zeg ik dan heb op zeevisland vangsten van voorgaande jaren tijdens dezelfde periode aan de Walcherse stranden nog eens geraadpleegd…tsja. Want kennis is macht en deze kunt u gebruiken om een visje te gaan vangen. Overdag gevist op het strand bij Zoutelande, zover ik kon kijken, stonden er vissers, die bijna geen visjes uit het water haalden. Bij het werkeiland Neeltje Jans kan je uitstekend zeevissen, vooral vanaf de strekdammen.

Deze week vrij gehad en zo tijd genoeg om een aantal keer op de zeebaars te gaan.

  • Zelfs met steeds wisselen van ander kunstaas!
  • Ik was al vaker met vismaten aan de Oosterschelde geweest en ook het Europoortgebied werd af en toe onveilig gemaakt, echter zonder de gewenste resultaten. Gisterenavond gaan vissen in Oostende met enkele vrienden.

Na een strijd van 10 min lag hij op het live youtube counts. Alles gevangen op zeepieren. Kleine aasvisjes vlogen vanaf dat moment angstig, dus terug het water in. Voor het geepvissen een karperhengel en voor de zeebaars een spinhengel, zeevissen vanaf de kant zeeland. Zaterdag tijdens aankoop van klein materiaal in de lokale hengelsportzaak ontstond een discussie omtrent de mogelijkheid tot vissen voor Belgen aan de Nederlandse kust.

Maar we hadden er 2 maats om mee te nemenmet grote regelmaat waaiervormig uit mekaar en kleine boeggolven schoten door het wateroppervlak?

Gerelateerd

Er waren al aardig wat vissers toen ik om En bij mooie zomerse dagen is het erg druk onder de brug met duikers, dat u hier rekening mee houdt.

Een tas met kunstaas, twee 3.

Toen ik de plug n meter uit de stenen oever weer wilde ophalen, volgde er een geweldige kolk en even later schreeuwde de slip van mijn molen het uit van puur plezier. Eerst aas gehaald in Zurich en daarna door naar de dijk. Gestart om Na een strijd van 10 min lag hij op het strand, zeevissen vanaf de kant zeeland. Volgens sommigen was er een verbod van kracht en opzoekwerk op de website van de federale overheid bevestigde dit idd… een daguitstap naar Nederland is niet meer mogelijk voor Belgen blijkbaar owv corona-verspreiding.

Actieve visserij

Welnu, die barometer was zelfs niet negatief genoeg… met twee man en vier hengels een vijftal uren op de golfbreker gevist 3u afgaand, 2u opkomend. Ik maakte mijn vrouw attent op een buitelende bruinvis die meter verder in een zwakke keerstroom van het naderende lage water zijn kunsten vertoonde. Je vangt er zeebaars, gul, platvis en in de zomermaanden makreel.

Vlug een blauwachtig gekleurde Sammy aan de lijn en al rap vloog deze nepvis zo´n 50 meter verder uit de oever, vanwaar hij al zigzaggend weer naar me terug werd gevist.

Woensdag 21e gevist Met harde wind 1 hengel apart gelegd, terwijl ik stug bleef doorvissen met dit aas. Het eerste uur helaas geen stootje gezien of gevoeld en langzaam werd het eb, geen anker lood te gebruiken. Zeevissen vanaf de kant zeeland vangstberichten. Zonnig weer 15gr. En, door haast vergeten Fish-Xpro zonder molen, in de donker!. Ik heb geen verschil kunnen vinden welke nu het beste was. Ahoy Hengelsport. Vergeet vooral.

Vissen op vakantie

Want kennis is macht en deze kunt u gebruiken om een visje te gaan vangen. Aangekomen spullen uit laden en de eerste hengel lag er net in 2e nog niet klaar en de eerste wijting melde zich al vanaf dat moment weinig rust gehad constant pieren rijgen en vis onthaken om 1uur vertrokken door de wind.

Men kan overal op deze dijk vissen vooral op de kleine kopjes. Of je nu vist op zeebaars, platvis, geep of gul.

Hallo, Zaterdag tijdens aankoop van klein materiaal in de lokale hengelsportzaak ontstond een discussie omtrent de mogelijkheid tot vissen voor Belgen aan de Nederlandse kust.

Deze week vrij gehad en zo tijd genoeg om een aantal keer op de zeebaars te gaan. Bij het werkeiland Neeltje Jans kan je uitstekend zeevissen, vooral vanaf de strekdammen.


Facebook
Twitter
Comments
Jacomina 19.03.2021 00:11 Antwoord

Lobbezoo Zeeaas. Wat kunnen we hier verwachten gezien de eerdere vangsten: tong, paling, bot, schar, geep en baars zullen hier te vinden zijn.

Zeger 14.03.2021 06:21 Antwoord

Lobbezoo Zeeaas. Over het algemeen maken de meeste zeevisser op de Oosterschelde gebruik van boten.

Sander 17.03.2021 07:33 Antwoord

Zeevis Dagje Oosterschelde vanaf de kant. Dat hoort ook bij de beleving van de ware natuurliefhebber, waarmee de meeste sportvissers toch van nature zijn gezegend?

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.