De dj draait door tekst

Geplaatst op: 10.01.2021

Geïnspireerd wandelen vanaf Domein Groot Besselink Vanaf tot uur. Het verhaal was goed te begrijpen.

Functie: groepsleerkracht. School: de Groene Oase. Want DJ Armina is eigenlijk  kroonprinses  Azalea! Linda Verhoeven , Nieuw-Vennep. Daarnaast is op onze locatie de ruimte voor zowel het oefenen en de uitvoering zeer beperkt. We hebben zowel van de voorbereiding als van de uitvoeringen genoten!

Softwareontwikkeling in samenwerking met Pubble. Voelt natuurlijker aan dan andere producties van een ander bedrijf. Eenvoudig maar leuk verhaal met vooral voor oudere kinderen en ouders humor.

Lees het verhaal Luister de liedjes Bekijk de rolverdeling Veelgestelde vragen Lees de recencies In het kort.

School: obs Usquert!

Deze hebben we voor onze musical film geplakt waardoor het nog meer een geheel is geworden. De regie ouders zaten ook in deze Meet momenten.

Extra info

Foto: Alice Rouwhorst. En zich opeens realiseerde dat het nog maar een paar weken samen op school zou zijn en dan nooit meer bij elkaar in deze samenstelling in een klaslokaal zou zitten. School: de Groene Oase. Organiseer je een groot buurtfeest, vrijgezellen feest of ander evenement? Pakkend script met leuke nummers! Wij hebben er, vanwege de 1,5 meter samenleving, 4 optredens van gemaakt.

Vindt jij het product wel goedkoper in Nederland.

  • Linda Verhoeven , Nieuw-Vennep. Alles wat je nodig hebt voor de musical kun je downloaden vanuit je account.
  • Dat was heel attent.

Klik dan hier om voor deze de dj draait door tekst groep de knollen op hebben bestellen. Goed verzorgde handleiding en oefenlokaal. Daarnaast is op onze locatie de ruimte voor zowel het oefenen en de uitvoering zeer beperkt. Voorzien van een grappige tekst en equalizer balk. Betaal Veilig met Ideal Snel en eenvoudig betalen met Ideal.

Ingevoerd op 14-07-2016

Bestelling afronden Winkelmand bekijken Afrekenen Heb je een maar 1 groep, klik dan hier. Leuke rollen, teksten, dansen en liedjes. Nieuwsoverzicht Historische Hengelose panden krijgen nieuw leven     Renovaties in de Bleekstraat en de Spalstraat zijn naar verwachting begin volgend jaar afgerond Geen 28ste HAMOVE offroad in 1 dag geleden  1 dag geleden   Net als elk ander jaar zijn de leden van de offroad commissie afgelopen zomer al gestart met de voorbereidingen voor de 28ste Geweldig leuke musicals!

Youtube cookies. Bestel musical. Bij de standaard bestelling wordt geen cd bijgeleverd. Kinderen zijn enthousiast en er is voor iedereen wel een passende rol te vinden.

Supersnelle levering verwachte levertijd staat bij elk product. Een enorm leuke en grappige musical.

Laatste nieuws

Gratis app Bespaar tijd door de kinderen zelfstandig de liedjes en de dansjes te laten oefenen met de  gratis app  voor op hun smartphone. Bij bestelling ontvang je de link naar het tekstboek geschikt voor jouw groepsgrootte. Pakkende liedjes en leuke tekst. Heel goed uitgeschreven. Bij de standaard bestelling wordt geen papieren handleiding bijgeleverd.

  • Een dansje werd met alle aanwezigen ingestudeerd, de politie stelde aan een aantal ouders vragen voor hun onderzoek en het publiek werd uitgenodigd om mee te zingen.
  • Kijk voor alle andere voorwaarden bij retourneren.
  • Wij bestellen al jaren bij Rep en Roer en blijven dat zeker doen.
  • Ruimte voor eigen inbreng.

KimGeldermalsen. We hopen dat ze vaker komen kijken. En we hopen leerkrachten veel uit handen te nemen door onze musicals op maat aan te bieden en van instudeer-ondersteuning te voorzien. Karin de dj draait door tekst, Cuijk.

Ruimte voor eigen inbreng. Voor welke groep is dit. Niet te filmen. Dat besef zorgde voor het wegpinken van traantjes tijdens de musicalavond en het aanmaken van What's app groepen?

Ik Kan Gewoon Niet Stilstaan

Enorm genoten van de musical Verboden te voeren. Heel compleet, begrijpelijk voor iedereen en fijn dat het aantal rollen zo gemakkelijk aangepast kan worden. Veel humor en mooie liedjes. Wil je wel een cd per post ontvangen?

Tof verhaal met humor, leuke liedjes. CD's CD's. Wij scheppen de voorwaarden waaronder alle kinderen kunnen stralen.


Facebook
Twitter
Comments
Rasha 15.01.2021 16:07 Antwoord

Wil je wel een cd per post ontvangen? Heel goed uitgeschreven.

Maran 11.01.2021 22:54 Antwoord

Wij vinden de musicals vrolijk, eigentijds, met leuke hippe liedjes en een verhaal met een mooie moraal. WIj zijn al jaren vaste klant van Rep en Roer!

Natan 11.01.2021 22:11 Antwoord

Ook de medewerking van Rep en Roer was erg fijn. Zij kwamen naar de interactieve musical luisteren en kijken.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.