Google earth installeren windows 10

Geplaatst op: 09.01.2021

Aan de linkerkant vind je het menu waarin je de diverse lagen kunt toepassen. Gratis download voor PC.

Installeer Google Earth. Mijn grootste waardering!! Het installeren van Google Earth op je mobiele apparaat. Anoniem 8 Mei - Google Earth is een interactieve 3D-atlas.

Espaol: instalar Google Earth! De beelden zijn veel te oud. Lees de Gebruikersvoorwaarden helemaal door en ga ermee akkoord. Pros: makkelijk te gebruiken inzoomen en 3D-modellen Meer. Het programma werkt heel simpel: u krijgt satellietbeelden van de aarde op uw pc te zien google earth installeren windows 10 begint met de aardbolvervolgens voicemail instellen kpn vaste telefoon u een plaats en een land in bijvoorbeeld: Amsterdam.

WizCase Downloads Google Earth. Je kunt de software voor satellietweergave, Street View, 3D-weergave van gebouwen, bezienswaardigheden, sterren, de maan en een live video van Mars volledig gratis downloaden. Je betaalt niets extras voor wat je op onze site koopt - onze commissie komt rechtstreeks van de producteigenaar.

Specificaties van de app

Steun WizCase om ons te helpen eerlijk en onpartijdig advies te garanderen. DL Downloads Installatie:. Reizen met je muis Het navigeren in Google Earth gaat op zeer intuïtieve wijze met je muis of de knoppen op het scherm. Vlieg over de wereld en neem een kijkje in uw eigen achtertuin, of bekijk uw geboorteplaats vanuit de lucht.

Zoom in, roteer je de kaarten beweeg je met speels gemak rond de aarde.

In dit artikel: Het installeren van Google Earth op je computer. Onmisbare software Hoeveel weegt een hoofdgerecht Earth is een geweldig hulpmiddel om de aarde virtueel rond te reizen. De Pro versie kost geld, en heeft tools voor marketeers en zakelijke planners. Sommige plaatsen worden vaker bijgewerkt dan andere? Dubbelklik op het bestand en voer de installatie uit.

Lees de Gebruikersvoorwaarden helemaal door en ga ermee akkoord.

Google Earth Pro installeren

Čeština: Jak nainstalovat Google Earth. Helpcentrum Google Earth. Het installeren van Google Earth op je mobiele apparaat.

Nu door omstandigheden gewist, Jeen Buis. Opmerking : In sommige versies van Windows klik je op Configuratiescherm   Programma's installeren of verwijderen. De eerste keer zal een venster verschijnen met tips en handleidingen. Google Earth. Met een vriendelijke groet van, en ben natuurlijk alweer aan het zoeken om weer te instaleren.

Google Earth is eigelijk ouderwets het moet live zijn. Gerelateerde artikelen. Skype, Google Earth en waarschijnlijk meer programma´s die eerst updaten daarna pas bekend maken wat de aanpassingen zijn, slechte ontwikkeling vind ik. Je naam. De beelden zijn veel te oud.

Meer downloads:? Ja Nee. Niet zo weg van chrome ook. Helpcentrum Google Earth. Gebruikersportaal Verras me. Je kunt de software voor satellietweergave, de maan en een live video van Mars volledig gratis down, google earth installeren windows 10. Door het downloaden van het programma geef je aan dat je akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden en het Privacy Beleid.

Google Earth Pro verwijderen

Er zijn verschillende versies van Google Earth. Als je Google Earth Pro gebruikt, controleer je of je de benodigde beheerdersrechten hebt voor je computer of installeer je het programma via een beheerdersaccount op de computer.

Google Earth zoekt deze plaats op en 'vliegt' erheen. Je kunt Google Earth op zowel je mobiel als op een tablet gebruiken.

Klik op de link "Google Earth". De Google Earth plug-in is gratis voor iedereen. Jammer dat zoiets in niet kan. Een reis rond de wereld zonder achter je computer vandaan te komen.


Facebook
Twitter
Comments
Allison 17.01.2021 07:59 Antwoord

Je kunt je ook aanmelden met je Google account om een koppeling te maken met je eigen kaarten en locaties. Klik op de Desktop optie.

Chaim 14.01.2021 01:05 Antwoord

Was dit artikel nuttig?

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.