Samsung wasmachine wf7604naw resetten

Geplaatst op: 12.01.2021

Alvast bedankt. Zorg er ook voor dat de afvoerslang niet te diep in de afvoer pijp zit,deze mag maximaal 10cm zijn. Zet de wasmachine uit en haal deze 30 minuten van de stroom af.

Stel uw vraag hier in het forum. Susan schreef:. Dan kan het zijn dat er een monteur nodig is. U al een idee? Heb je alles geprobeerd, maar geeft de wasmachine nog steeds een storing? Jeroen schreef:. Naar de handleiding.

Ok, maar meteen wil centrifugeren? Foutmelding 4E of 4C geeft aan dat er samsung wasmachine wf7604naw resetten probleem is met de watertoevoer. Bijvoorbeeld wanneer er een probleem is met de watertoevoer of waterafvoer van je wasmachine. Would you rather see it in English. Onwijs bedankt Richard voor je uitgebreide antwoord.

Deur gaat niet open Gesteld op om Graag horen wij van u.
  • Gesteld op om
  • Richard schreef:. Mijn wasmachine centrifugeert niet meer en de trommel wil niet mee.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Mijn wasmachine wilt niet draaien Geantwoord op om Soms kan het helpen om de machine uit en weer aan te zetten. Check daarna of er een verstopping of knik in de aanvoerslang zit. Meestal zij het de koolborstels maar als deze goed zijn blijft de aansturing en de motor zelf over.

Zie ook bericht: wasmachine centrifugeert niet. Met flinke druk opengebroken.

Would you rather see it in English. Naar de handleiding. Oorzaak kan dus ook de koolborstels van de wasmachine de wasmachine motor zelf of de aansturing van de motor. Deur gaat niet open Gesteld op om Controleer daarom eerst of het stopcontact werkt, samsung wasmachine wf7604naw resetten.

Samsung storing 3E of 3C

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Het centrifugeren werkt niet wanneer foutcode UE, E4 of Ub verschijnt. Zorg er daarom voor dat de wasautomaat op een vlakke, stabiele vloer staat.

Samsung storing 3E of 3C? Staat je storing niet in dit artikel! Hij geeft geen foutmelding aan, maar de trommel hangt Gesteld op om Neem dan contact op met het juiste verkooppunt of met Samsung. De samsung wasmachine wf7604naw resetten is weinig gebruikt. Oorzaak ligt vaak aan een defect inlaatventiel of dat de kraan niet voldoende open staat zorg er ook voor dat de waterafvoerslang niet te diep in de afvoer pijp zit, samsung wasmachine wf7604naw resetten, mag maximaal 10cm zijn Is kaart een kus voor mijn zus niet het probleem controleer dan de niveauregelaar pressostaat.

Handleiding

Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen? Susan schreef:. Helft van de was er uit gehaald, toen deed hij het weer 1 wasje , Hierna een keer leeg laten draaien, geen problemen! Haal de wasmachine 30 minuten van de stroom.

  • Onwijs bedankt Richard voor je uitgebreide antwoord!
  • Maar vervolgens wast hij nu helemaal niet meer normaal.
  • Verdeel dit dan opnieuw.
  • Zorg dat de wasmachine goed stabiel staat meeverende ondergronden zoals een houten vloer kan deze fouten veroorzaken, Bij een nieuwe wasmachines controleer of alle 5 de transportbouten verwijderd zijn ander kan dit er voor zorgen dat de wasmachinemachine gaat lopen of hard schudden.

Wanneer dit zo is, haal je de knik eruit. De filter vind je rechts onderin. Graag horen wij van u. Niet elk probleem is samsung wasmachine wf7604naw resetten op te lossen. Met flinke druk opengebroken. Kamal schreef:.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is?

Samsung storing 1E of 1C

Nu is de wasmachine verbrand. Waar duidt dit op en wat zou er dan fout kunnen zijn? Dit verschilt per model. Controleer of de waterkraan volledig open is en of de aanvoerslang goed vast zit.

Mogelijk is de wasmachine niet goed in balans. Krijg mijn wasautomaat niet open en geeft rare codes aan, bij het programma Geantwoord op om. Hoe gebruik ik samsung wasmachine wf7604naw resetten nieuwe Samsung wasmachine. Bij het vullen van de trommel moet er altijd ruimte over zijn voor 1 vuist!


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.