Ac restaurant de meern a12

Geplaatst op: 08.03.2021

Slecht georganiseerd wat bediening betreft. Eén van de slechtste wegrestaurants die ik ken. Ze zijn echt goed in het heel snel langs de tafels te lopen met blik op de grond gericht.

Maandag — uur Dinsdag — uur Woensdag — uur Donderdag — uur Vrijdag — uur Zaterdag — uur Zondag — uur. Geen mooie opmaak, ijs met aardbeien op 1 hoop. Zeer jammer. Ik had er al niet veel van verwacht, toch viel de sfeer mee. Je kunt beter doorrijden naar iets beters.

De producten zijn zoals in alle Starbucks zaken, geen hoogwaardige koffie maar wel lekkere koffiedrankjes en zoetigheid die net iets te duur is. Wat mij betreft: een aanrader. De soep kwam na 20 minuten, beetje hartig, wat slecht. Ongelofelijk. Paste natuurlijk wel bij de smaak van die afschuwelijke gehaktbal.

Zelfs op momenten dat er weinig mensen in de zaak zijn.

Na de verbouwing ziet het er beter uit. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Jammer, want de plek is goed.
  • Komt er een mini stukje vlees, well done in plaats van medium, geserveerd in een diep bord, zwemmend in het groentenat.
  • Bovendien was het rommelig en rumoerig.

AC Restaurant

Het oog wil ook wat!! Bediening niet voorruit te branden. Johanson de Weert. Wil je dan nog naar toilet, dan moet je daar nog voor betalen ook, nou laat dan maar. De prijs is veel te hoog voor de geboden kwaliteit. Wij komen al jaren bij La Place eten en nooit geen problemen gehad. Waardering van reizigers.

Restaurant verdiend een pluim, een Peter 9 punten. Tijdens een landelijke dag van een vereniging hebben we een zeer slechte lunch gehad. Laat het ons weten in een reactie. In dit 'a la carte' restaurant krijg je een drie- of viergangenmenu, met bon eet dan de tweede persoon gratis. Hoe was jouw ervaring. En dat proef je.

La Place De Meern reviews

Vul een geldig e-mailadres in. Het 'gezelligste' was het afrekenen, daar heb ik de enige glimlach waargenomen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.

Dikke tegenvaller dit ac-restaurant. Had trek in een lekkere medium tournedos? Jammer, kan veel beter, ac restaurant de meern a12. Machinevertalingen weergeven. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Prijs 15 euro schandalig duur kom er niet meer! Wat een ballen tent zeg kom je om half 7 eten halen is er bijna niks te krijgen ben ruim een half jaar niet bij deze la place geweest en de laatste keer dat ik hier kwam werd ik erg onbeschoft behandeld ac restaurant de meern a12 er ook bijna niks te krijgen en dacht nou ik ga nu nog is een poging wagen maar werd weer een beetje onbeschoft behandeld en knorr tikka masala paste recipe weer bijna niets te krijgen of een tijdstip dat je denkt dit kan echt niet vind dat la place me op zn minst een excus verschuldigd is en ze me een maaltijd mogen aanbieden op hun kosten wat een kut tent zeg.

Hoe was jouw ervaring?

Wel helemaal 1 klein plakje gerookte zalm op de pasta. Super wegrestaurant. Deel je ervaringen!

Wat mij betreft: een aanrader. Haar collega deed ook al geen moeite en vond het nodig om partij voor haar trekken terwijl ik zag dat zij een gekke bek naar mij trok? Wij komen al jaren bij La Place eten en nooit geen problemen gehad.

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Ik zit ac restaurant de meern a12 echt niet op te wachten dat uw personeel bekkies naar mij of een ander trek als zij hun werk niet naar behoren uitvoert. LJ Houtkoop, ac restaurant de meern a12. Bar slecht. We aten simpel broodje bal en kroketten brood, gewoon goed.

{{contentItem.data.title}}

Wij bestelden 2x sate met friet, 1x schnitzel met aardap, 1x biefstuk met friet. Zelf koos ik voor de vegetarische Tagliatella. Leave a Reply Reactie annuleren Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Wanneer zoals gisteren bij ons, een bus vol mensen koffie met vlaai besproken hebben, dan zorg je toch op z'n minst dan de vlaai vers is en niet uit de vriezer komt.

Fantastisch gegeten, waren met 10 man. Minimaal 2 karakters! Leilla 9 punten. Prijzen zijn veel te hoog.


Facebook
Twitter
Comments
Mahsa 09.03.2021 20:48 Antwoord

Beoordeling van Starbucks.

Simona 09.03.2021 11:19 Antwoord

Geen geldige datum, zorg dat de datum in het formaat d-m-jjjj staat bijv. Borrelen en meer Ook voor een goed verzorgde borrel ben je bij ons aan het goede adres.

Danaë 16.03.2021 17:12 Antwoord

Enorme trage bediening.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.