Gellak sally hansen review

Geplaatst op: 12.01.2021

Ik kocht deze nagellak bij ICI Paris vorige week. Toen ik Rosey Riviter in het schap zag vond ik hem meteen fantastisch.

Etos limited edition December collectie. Bij mij blijven de lakjes van deze lijn ook verrassend goed zitten :D. De topcoat kun je ook gebruiken op andere lakjes om deze langer te laten zitten combi met essie is ook top!

Sally Hansen belooft dat de lakken tot 14 dagen blijven zitten, dat betwijfel ik. Sally Hansen Miracle Gel Crème de la Crème In eerste instantie dacht ik dat Crème de la Crème heel duidelijk beige was, maar toen de kleur eenmaal op mijn nagels zat, leek het meer roze.

Het geeft ec… Video! Ondanks dat vind ik wel dat er leuke kleuren bij zitten, vooral de mintkleur, Tribal Sun en Buffalo Nickel vind ik mooi!

Zo mooi en wat een kwaliteit. Wat goed zeg, wauw. Die nude kleur is trouwens veel mooier dan ik had verwacht, vooral Sugar Fix. Er zit namelijk een behoorlijk verschil tussen de formules. Mooie lakjes, dat je nichtje twee weken plezier heeft van de combinatie.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Reply bymirandaa 21 september at Pinkypromise vind ik wel een mooi kleurtje.
  • Je kunt Sally Hansen kopen bij de drogist en bij Douglas. Je lakt zo ontzettend netjes.
  • Een ambitieuze claim, want na een dag of vijf begint de gellak bij mij toch wat lichte beschadigingen te vertonen. Balen, mijn nagels zijn momenteel in een verschrikkelijke slechte conditie.

Cream of the Crop

Je kunt dan ook stellen dat het even duurt tot de topcoat helemáál droog is en je daar echt voor moet gaan zitten. Bij mijn nicht houdt het zeker 2 weken. Lees ook.

Je brengt eerst de kleur aan en gaat er vervolgens overheen met de topcoat. Andere nagels zullen zelfs langer mooi blijven, maar mijn wijsvinger begon helemaal te chippen na 6 dagen dus ik vond het wel mooi geweest. Na anderhalve week zagen mijn nagels met Crème de la Crème er zo uit.

Sally Hansen Miracle Gel zonder topcoat.

Wellicht dat mijn werk in gellak sally hansen review winkel, gellak sally hansen review, achter de PC n mijn ietwat splijtende nagels op dit moment daar vast een rol in hebben gespeeld, de hele beautywereld is in rep en roer door dit merk. Sally Hansen belooft dat de nagellak tot wel 14 dagen op de nagels blijft zitten.

Sally Hansen Miracle Gel zonder topcoat. Die Sally Hansen toch, want zo heb je die vervelende lamp niet meer nodig? Handig. Reply Daphne 21 september at Wat raar.

Bergman Beauty Care Aqua Injection Intense Moisturizing Serum

Cindy H zegt: Geplaatst op 15 oktober om Maar waar ik wel heel blij van wordt zijn lakjes die lang blijven zitten, niets lelijker dan afgebladderde nagellak. Hoi, Ik raad aan voor de donkere kleuren zeker een basecoat aan te brengen..!

Het heeft echt alle voordelen van een gellak en alle voordelen van een gewone lak. Je hebt dan waarschijnlijk de kleur van de nagellak ook iets aan het kwastje zitten. Deze substantie lakte trouwens erg prettig en ik had bij deze slechts twee laagjes nodig. Op mijn gefeliciteerd grappig filmpje heb ik er zeker vijf dagen plezier van, op mijn tenen bijna twee weken, gellak sally hansen review.

Dit zijn onze testers.

Berichtnavigatie

Naomi 13 apr Ben ook erg tevreden, na 5 dagen inclusief werkdagen in de klas etc. Dit uitharden gebeurt onder invloed van zonlicht en zou dus op een zonnige dag geen enkel probleem mogen zijn.

Een hele toepasselijke naam van dit lakje dus! Wel heel jammer van de droogtijd, bij de eerste versie had ik daar totaal geen last van!

Crme de la Crme is een erg leuke kleur. Dus: gelnagellak zonder lamp. Ik vind beide kleurtjes heel mooi. BeautyJournaal testpanel favorieten september Het lakken gaat ontzettend makkelijk: met het kwastje is je nagel al volledig gelakt in n beweging.

Het heeft een prachtige glans, dan de kleur en vervolgens nog een topcoat, gellak sally hansen review. Reply Jewel-Nails. Nieuwe vegan haircare.

BeautyJournaal’s Shop Redactie favorieten

Dat zou inderdaad kunnen, maar hoeft niet. Daarna heb ik eerst de topcoat aangebracht en daarna de kleur 2 keer en weer de topcoat, het geheel was wel veel mooier zonder ribbels, maar helaas heeft dit maar 2 dagen gehouden. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Maar ik ben ook geen mens om alles voorzichtig te doen. Dus: gelnagellak zonder lamp. Dan moet het goed gaan.


Facebook
Twitter
Comments
Ronaldus 14.01.2021 04:52 Antwoord

Zeer teleurgesteld. Mooie lakjes, vooral Sugar Fix, dat lijkt me een perfect zomerlakje!

Charline 20.01.2021 17:39 Antwoord

Mits het inderdaad even lang blijft zitten, snel opdroogt zonder lamp en geen dikke klodder op je nagels lijkt. Geen unieke spannende kleur, maar wel een fijne basistint voor veel dames.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.