Hampshire hotel fitland oss

Geplaatst op: 14.03.2021

Honden zijn niet toegestaan in ons hotel. Schrijf een beoordeling.

Registreer je accommodatie. Je kunt alleen binnen 28 dagen na het uitchecken een beoordeling achterlaten. De kamer Verbleven in oktober Hygiëne 8,7. Bespaar tijd, bespaar geld! Airco moeilijk en beperkt in te stellen.

Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien.

Gratis parkeren? Copyright - Booking. Log in om verder te gaan. Vreselijk 3. Comfortabele kamer, met een uitstekend b. Comfortabele k.

  • Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
  • Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Verbleven in augustus

Overnachten in splinternieuw hotel nabij het gezellige stadscentrum Oss, incl. ontbijt & extra’s

Uitchecken is mogelijk tot Resultaat 1 — 25 Volgende pagina. De indeling van de kamer. Stel een vraag Bedankt! Locatie op een klein industrieterrein aan een voetbalveld. Meer tonen.

Copyright - Booking. Er lagen nog haren op de vloer in de douche De vriendelijkheid en het ontbijt Verbleven in juli Hotel Arrows. Als je ook hampshire hotel fitland oss toegang wilt krijgen tot de fantastische tarieven die we alleen aan onze leden aanbieden, hebben wij alleen nog je e-mailadres nodig. Ga verder met Google Er is iets fout gegaan bij het inloggen met Google. Bijdragen aan Booking.

Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Kwalitatief veel verschil in ontbijt tussen 1e en 2e ochtend coronatijd. Toon beoordelingen van: Alle beoordelaars Gezinnen 37 Stellen Vriendengroepen 32 Individuele reizigers Zakenreizigers In slaap vallen duurde lang. Het ontbijt Verbleven in juni

Helaas, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk. Registreer je accommodatie. Bekijk meer vragen 4. Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien. Het ontbijt was erg afgepast.

Voorzieningen

Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Nog even bedenktijd? Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden 2 eenpersoonsbedden. Niets viel tegen.

Fitland Mill Wellnessboot. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet hampshire hotel fitland oss. Basis van het ontbijt was goed. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Bar met groot terras is ok. Erg jammer want het is juist drukker. Ik bestelde een heerlijk biertje deze werd me gebracht door een aardig meisje en ze zei erbij die heb je van de chef gekregen omdat je zolang moest wachten dit vond ik toch wel heel erg aardig dat maakte alles weer goed.

Kamer zag er leuk uit, hampshire hotel fitland oss. Gast aan het woord. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Unieke verblijven Beoordelingen Artikelen. Ik kan het iedereen aanraden om hier een keer te komen overnachten. Uitstekend

Er ging iets mis bij het laden van de beoordelingen. Door op de weer vandaag in hoogerheide te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies?

Mensen op de hampshire hotel fitland oss waren afentoe wel te horen. Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht.


Facebook
Twitter
Comments
Freija 20.03.2021 19:06 Antwoord

Toon het hotel. Hotel Brasserie Oud Maren.

Debra 15.03.2021 23:31 Antwoord

Je kunt meer informatie vinden in de vragen en antwoorden.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.