Kan geen veilige verbinding tot stand brengen

Geplaatst op: 14.03.2021

Kies van daaruit de optie ' DNS configureren. Recente artikelen. Klik op de naam van de site of op Doorgaan om naar de site te gaan die Chrome voorstelt.

Bezoek de pagina die u in een andere browser wilt openen en tik op het hangslotje naast het URL-adres. Dit zijn dus enkele manieren om om te gaan met de ' Safari kan geen veilige verbinding met de server maken ' kwestie. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Inline feedbacks. De foutpagina kan ook een knop TLS 1.

Welk toestel heb je. Meestal heb je ergen in die meldingspagina iets staan, waar je op kan klikken om toch gewoon de betreffende site te bezoeken. Plekjes op tong soa je aan Heb je al een account. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, niet de site is die u echt graag bezoekt. Het is mogelijk dat de site die u probeert te uploaden.

Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Beveiligde verbinding mislukt

Als u die vaak ziet, kan het helpen als u uw veiligheidsproduct bijwerkt of de instellingen aanpast. Als de pagina wordt geopend, werkt een Chrome-extensie niet goed.

De IPv6-methode Internet Protocol versie 6 wordt gebruikt voor het identificeren en lokaliseren van dingen die met uw internet zijn verbonden. Recente reviews. Laat het weten als er.

  • Zorg ervoor dat de datum en tijd correct zijn. Vergeet niet je antivirusprogramma later weer in te schakelen.
  • Safari kan geen veilige verbinding met de server maken als het het certificaat van die website niet vertrouwt.

Was dit nuttig. Recente reviews. Als je internetverbinding niet stabiel is, bekijk je hoe je stabiliteitsproblemen met internetverbindingen oplost. Safari wordt geleverd met verschillende ingebouwde beveiligingsfuncties. Open hiervoor het menu ' Appel 'en kies dan' System Preferences.

Oplossing:

Hallo, Ik heb sinds dinsdag geen internet thuis meer, ik krijg de melding dat er geen beveiligde internetverbinding is als ik een website wil laden. Als alternatief kunt u de veiligheidssoftware van derden de-installeren en Windows Defender gebruiken, de ingebouwde antivirussoftware voor Windows 8 en Windows Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan. Laat het weten als er.

Dit artikel geeft informatie over de foutmelding Beveiligde verbinding mislukt of Geen verbinding gemaakt: mogelijk beveiligingsprobleemde oorzaken en de mogelijke oplossingen, kan geen veilige verbinding tot stand brengen. Op uw Mac kan antivirussoftware Safari hinderen, en dus wordt u geconfronteerd met de 'Safari kan geen veilige verbinding tot stand brengen met de server-situatie.

Je ziet deze fout als je een wifi-portal gebruikt waarop je moet inloggen voordat je online kunt gaan. In geval van een onveilige verbinding, voeg die site dan niet toe aan de lijst met vertrouwde sites. Als u denkt dat er een mogelijkheid bestaat dat het gevaarlijk kan zijn. Probeer de e-reader te updaten.

Hulp bij een specifieke foutmelding

U kunt ook op één van de andere sociale media knoppen klikken en dit bericht delen op sociale media. Firefox gebruikt certificaten op beveiligde websites om ervoor te zorgen dat uw informatie naar de juiste ontvanger wordt gestuurd en niet door afluisteraars kan worden gelezen.

Klik bovenaan het computerscherm op Bekijk   Toon verlopen certificaten. Nogmaals, het wordt alleen voorgesteld als u er vrij zeker van bent dat de site absoluut veilig is. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank.

Blij met een antwoord. Safari kan ook weigeren om die pagina te uploaden als 'Safari geen beveiligde verbinding met kan geen veilige verbinding tot stand brengen server tot stand kan brengen'!

Inloggen Registreren. Gebruikt u een proxy of vpn. Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review. Stefan on Cortana uitschakelen of verwijderen in Windows Tot gisteren kon ik nog wel mijn Philips Hue lampen bedienen die via internet verbonden zijn, de router resetten naar fabrieksinstellingen heb ik ook al geprobeerd. Ga als volgt te werk om deze software van je computer te verwijderen:.

De meeste verbindingsfouten oplossen

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:. We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Safari wordt geleverd met verschillende ingebouwde beveiligingsfuncties.

Klik onderaan op de bestandsnaam Lenovo. Laad meer. Gebruik PhoneClean-alternatief voor het effectief wissen van telefoongegevens 3 weken geleden.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.