La strada berkel en rodenrijs

Geplaatst op: 24.11.2020

Bekijk alle nieuwe bedrijven in Berkel Dorp. Ook praat iemand daar asociaal. Ik ga er graag nog een keer heen.

Eetgelegenheid gesloten. Wij wilden voor een verrassingsmenu gaan, maar we waren er eigenlijk al klaar mee en onze avond was al niet meer goed te maken, dus zijn we maar voor een pizza gegaan. Land: Nederland Nederland België. Niet erg attent naar ons toe tijdens het eten. Wat een verrassing.

Home Advertorial La Strada gaat uitbreiden. We hadden de dagspecialiteit genomen, het vismenu. Informatie: www. Hoe was jouw ervaring. Later op de avond gezellige muziek waarbij de eigenaar en het personeel er een gezellig feestje van maakten.

De verkeerde wijn geserveerd aan onze gast. Ook de rekening bederft de smaak niet dus spoedig ziens en bedankt. Meer weten over Ristaurante La Strada?
  • Wat een gezellige avond had moeten worden werd een en al frustratie. Ook praat iemand daar asociaal.
  • Toen kwamen ze eindelijk. Nieuwstraat , CG Berkel en Rodenrijs.

De Diner Cadeau

Op naar de Domino's, sla dit restaurant gerust over. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer en is gelegen in Berkel Dorp in de gemeente Lansingerland. Goede wijn. Een zeer gastvrij restaurant met prima bediening. Geen Earls Grey en de Engels Pickwick thee was ook bijna op.

  • Wat een verrassing. Het pand wordt van boven tot onder aangepakt, waarna Mario er naar verwachting eind februari de deuren zal openen van een totaal nieuw La Strada!
  • Eetgelegenheid gesloten.

Nu al weer zin in. Zaterdag Karin claessen. De ober is gezellig, grapjes maar niet irritant. Kortom: TOP. Dinsdag 1 september om Leuke sfeer en kwaliteit staan voorop.

Het klapstuk was toch wel het hoofdgerecht.

Meer meldingen in deze omgeving

Toen ik de bediening daarop aansprak kreeg ik de kaart wel, maar daarna duurde het weer heel lang voordat ze terugkwam je zou denken Helaas roken wij beiden en dan moet je voor de deur staan, maar ja, waar is dat niet? Beide menu's smaakten erg goed, zagen er mooi uit met als verrassing een heerlijk dessert.

Thee keus was vol fruitige smaken. Blijkbaar was hij de enige aangezien er maar drie van de 30 tafeltjes bezet waren? Want alleen het beste is goed genoeg voor zijn gasten. Toen kwamen ze eindelijk. Hotels in de buurt. Een goede fles wijn erbij en het geheel afgetopt met koffie la strada berkel en rodenrijs enkele limonchello's.

Al vele jaren is La Strada ht adres als het over goed en puur Italiaans eten gaat.

Hoe was jouw ervaring?

Ronduit heerlijk: verschillende soorten veel te doorbakken vlees, droger dan droog en een stukje groen spul waarvan ik er later achter kwam dat het spinazie was de bediening zei het tegen me. Gisteravond gegeten, mijn neef staat in de keuken en hij kookt verukkelijk.. Van gers.

Bediening was erg goed, kom zeker terug.

  • Wij echt genoten van een heerlijk 4 gangenmenu.
  • Toen ik de bediening daarop aansprak kreeg ik de kaart wel, maar daarna duurde het weer heel lang voordat ze terugkwam je zou denken
  • Al vele jaren is La Strada hét adres als het over goed en puur Italiaans eten gaat.
  • Helaas roken wij beiden en dan moet je voor de deur staan, maar ja, waar is dat niet?

Service Bezorgen. Plaats recensie, la strada berkel en rodenrijs. Dinsdag 1 september om Eerste kennismaking met dit restaurant. Next Juiste locatie MamaCaf Lansingerland. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Kiezen de meeste mensen voor gewone thee en niet alle flauwe smaakjes!

Helaas en erg jammer. Bij het afrekenen aan de kassa de rekening klopte overigens wel werd mij gevraagd of het nagerecht mij gesmaakt had, maar dat was natuurlijk een vergissing.

Corona informatie

Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer en is gelegen in Berkel Dorp in de gemeente Lansingerland. Orgineel en zeer goed eten.

Zelf heeft de klant er vervolgens geen enkele zorg meer over; die zorg nemen wij uit handen met schitterende producten.

Originele gerechten, prima bereid. Zelf heeft de klant er vervolgens geen enkele zorg meer over; die zorg nemen wij uit handen met schitterende producten. Nog nooit heb ik daar slecht gegeten en ik ben geen makkelijke eter.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.