Stabij te koop

Geplaatst op: 11.01.2021

Friese Stabij pups. Wilt u of moet u uw hondje herplaatsen? Stel jezelf rustig op en blijf altijd beleefd.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Konijnenkooi voor binnen Leuke konijnenkooi voor binnen met hooibakje, afmetingen kooi 78 x 45 x 40 cm. Ook vinden wij het belangrijk dat dit mooie ras blijft bestaan. Lounge dogbed x cm Het ideale hondenbed voor binnenshuis. Onze net 3-jarige friese stabij heeft 20 oktober haar eerste nestje gekregen. Rottevalle 18 okt. L S Opende.

Grote landhekken Tekoop gegalvaniseerde hekken 6 m lang Hoogte ca 1. Hij is nu 11 weken oud en mag nu naar een ander plekje. Je kunt een goede fokker treffen die meer aan socialisatie doet en die het beste voor heeft met de pups, en eentje die je kan tonen wie de vader van het nest is, waarvan eentje met zekerheid drachtig. Voor vervoer van schapen zijn er 2 hekjes aa. Dahomey mini runderen 2 zeer mooie stamboek Stabij te koop mini runderen, stabij te koop.

Niekerk Vandaag. Maar qua gezondheid blijft het een kwestie van geluk hebben.

Braaf in de omgang, Wordt door een kindje van 8 jaar naar het weiland gebracht. HW Zaltbommel. Dus veel dikker dan de normale hekken.

Friese Stabij Pup Kopen: Fokker Overzicht

Spelcomputers en games. Hij is nu 11 weken oud en mag nu naar een ander plekje. Ná de leeftijd van 8 weken neemt de ontvankelijkheid van de pup voor nieuwe dingen pijlsnel af, hier ligt dus een belangrijke taak voor de fokker. Bezoek website Eergisteren. Mondkapjes zijn niet nodig, maar goed afstand houden en handen wassen met zeep wel.

  • Prijs: Gratis.
  • Onze hond heeft maandag 12 oktober, 7 prachtige pups gekregen.

Afrasteringspalen Diverse soorten afrasteringspalen. Erfelijke ziektes moeten worden gemeld en daar wordt dan weer actie op ondernomen. Te koop Pingjum. Mooi hooi te koop van dit jaar 10 a 15 pakjes Prijs: Op aanvraag, stabij te koop. Waarom het een goed idee is om geduld te haar in laagjes knippen lees je hieronder.

Volgend nestje

Kuikens zijn 6 - 7 dagen oud. Wie weet iets? Birmingham rollers te koop Prijs: n.

Oosterwolde 23 okt. Heeft geen effect op het gebruik. Rataplan Ermelo. Op 20 oktober is onze stabij molly bevallen van 7 prachtige pups, het museum de domijnen sittard allemaal reut. MIjn puppys zoeken allemaal lieve baasjes ze zijn nu bijna 6 stabij te koop worden nog een keer o Kees de Groot Nigtevecht.

Een Betrouwbare Kennel Herkennen

Afrasteringspalen Diverse soorten afrasteringspalen. Het zou zomaar kunnen dat de vader nauw verwant is aan de moeder, of dat één van beiden een nare ziekte vererft, zonder dat de eigenaars dat weten Omdat deze opgeleid moet worden tot hulphond zijn wij op zoek naar een nestje met. Jacolien Overeem Emst. Ayam cemani 6 hennen, 4 overjarig en 2 van mei dit jaar.

Ben je van plan een Friese Stabij pup te kopen bij een fokker1 grote klep! Tessa is een lieve maar pi Kan ook gebruikt worden voor wildzang vogels. Voorzien stabij te koop 1 toegangsdeur 1 kleine klep. De ren kan gedemonteerd worden.

Zowel vader al Op 26 januari zijn bij ons 9 puppy's geboren. Ik waak voor mijn baas waakbord met afbeelding van de friese Nieuw Ophalen of Verzenden.

Waarom wachten op een Stabijpup via de NVSW?

Neem dan contact op! Joure 20 okt. We hebben nog 4 raszuivere Friese Stabij pups beschikbaar, met stamboom incl certificaat van echtheid.

Moeder van de pup is een kruizing groot munsterlander en de vader een zuivere friese stabi. Friese Stabij pups. Aantal jonge valkparkieten te koop Prijs: bieden.


Facebook
Twitter
Comments
Ulbe 16.01.2021 07:35 Antwoord

Leuke konijnenkooi voor binnen met hooibakje, afmetingen kooi 78 x 45 x 40 cm.

Canan 20.01.2021 15:09 Antwoord

Ze hebben een lief teefje met een leuk uiterlijk en willen er zelf graag een pupje van houden of het lijkt ze gewoon zo leuk om een nestje te hebben. Friese stabij pups geboren 30 augustus jl.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.