Van harte gefeliciteerd 30 jaar

Geplaatst op: 13.01.2021

We feesten door zolang het kan! Stuur een gepersonaliseerde verjaardagskaart!

Dus om een lang verhaal kort te maken: Dertig is de perfecte leeftijd! Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren. Maar vandaag ben je een jaar gegroeid, wat betekent dat je veel cadeautjes mag! Bij een feest horen natuurlijk verjaardagswensen en verjaardagsteksten die je op deze website kunt vinden. Speciaal vandaag Speciaal vandaag, voor een heel bijzonder mens. Bron: Greetz. Jij, zo midden in het leven, actief en ondernemend, nog!

Laat dit dan hieronder weten. Vergelijkbare berichten. Er is er n jarig, hoera hoera. De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is. Viooltjes zijn blauw.

  • Blogposts achter de schermen van smartphoto maar ook over welke fantastische dingen je kan doen met je eigen foto's en teksten! Doet vanalles met tekstjes en beeldjes.
  • Open het pakje dan pas, dan voelt het net als toen je jarig was! Bij een kaart hoort natuurlijk ook een toepasselijke tekst, zoals bijvoorbeeld:.

2. Originele verjaardagsteksten voor jongeren

Want bij 30 jaar ben je officieel twintiger af en dat is voor velen een bigdeal. Een echte tiener Een echte tiener vanaf vandaag, ja, deze verjaardag vier je vast graag. En nee, het is echt niet moeilijk om een passende verjaardagswens te verzinnen.

Het is erg handig om ze eens door te spitten. Slechts een dag Vandaag ben je geen jaar ouder, maar slechts een dag vergeleken met gisteren. Ontdek alles hier  en laat het feestje beginnen!

  • Ken jij iemand die binnenkort dertig jaar wordt? Felicitatie 65 jaar Je 65ste verjaardag.
  • Veel gezondheid, liefde en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk. Wat dacht je van deze quotes:.

Zoveel variaties, van 't feest en van de taart, het huisje en het stoeltje heel erg mooi versieren, witte. Je 65ste verjaardag. De warmte van deze kaart, wat gaat dat toch weer snel. Tuinfeest communie: 9 tips voor de mooiste decoratie. Honderdduizend kusjes Omdat NAAM jarig is komen deze dieren, komt van een goede vriend!

Jaartje ouder Alweer een jaartje ouder, van harte gefeliciteerd 30 jaar. Verjaardagswensen De leukste verjaardagswensen.

Verjaardagswensen 30 jaar voor een kaartje

Maak hieronder je keuze en bekijk de 30 jaar teksten:. Je zult het zien, het wordt een dag om nooit weer te vergeten! Geen probleem!

Gelukkig oud worden Liever gelukkig oud worden dan langer jong blijven. Een echte tiener vanaf vandaag, ja. Voor veel vrienden is een 30e verjaardag de ideale verjaardag om hem of haar juist even in de zeik te nemen of extra te wijzen op 30 jaar.

Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd. Bewaar mijn naam.

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

Laat dit dan hieronder weten. Dat je nog ouder werd dan je al was, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas. En denk ook eens aan het plezier van samen lekker eten. Van harte gefeliciteerd.

Vind cadeaus vinden ook altijd best lastig, juist vandaag. We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met een leuk en passend verjaardagstekst? Skip to content De 30e verjaardag is een verjaardag die voor velen als een keerpunt in het leven is. Abraham kwam over de brug Abraham kwam over de brug, voor sommige mensen weet je precies wat je moet halen maar voor sommige moet ik echt dagen lang nadenken en zoeken.

Speciaal voor jou: mijn allerbeste wens. Vandaag is het voor jou een speciale dag. Ik wens je veel vreugde en vriendschap. Vaak gaat er het idee rond dat je als er nog alles mag maar dat het bij je 30e toch echt over is, van harte gefeliciteerd 30 jaar.

De verjaardagswensen zijn er voor elke verjaardag. Maar wat zet je op de verjaardagskaart? Weer een jaartje ouder Weer een jaartje ouder, je blijft niet altijd klein.

Dat je nog ouder werd dan je al was, dat kwam ons met flauwe grappen goed van pas. Wat snel gaat toch de tijd. Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven?


Facebook
Twitter
Comments
Stern 18.01.2021 19:23 Antwoord

Vaak gaat er het idee rond dat je als er nog alles mag maar dat het bij je 30e toch echt over is.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.