Scooter start niet meer na regen

Geplaatst op: 10.01.2021

Zou je scooter met probleem omschrijving zo snel mogelijk bij je dealer zetten voor reparatie. Scooter start niet Er kunnen verschillende redenen zijn voor het niet starten van de scooter.

Hij liep weer als een zonnetje, maar

Je ontvangt de factuur in je mailbox. Met een Ohm meter moet je tussen massa en de witte of gele draad een kleine weerstand meten.

Daarna kunt u de minpool ontkoppelen om de accu in leven te houden. Scooter start niet Er kunnen verschillende redenen zijn voor het niet starten van de scooter. Bougiecheck : Wil je weten of de bougie wel een vonk maakt dan kun je de bougiekap verwijderen, de bougie losdraaien, de bougiekap terugplaatsen en het schroefdraad tegen de cilinder aanhouden. Erg belangrijk bij de eerste buurt is om de olie te verversen, controleer of alle bouten en moeren nog goed vastzitten, de klepspeling en eventuele olielekkage.

Bougie kopen?

Hou er rekening mee dat bij het altijd rijden met de verlichting aan de laadtijd van de accu toeneemt! Henk02 Gast. Start je scooter scooter start niet meer na regen elektrisch maar wel met de kickstart! Hallo Selma. Controle van de laadstroom Wanneer de motor niet loopt meet je met een spanningsmeter 12 volt tussen de aansluitpolen.

Het is namelijk zo, als een scooter niet direkt start en je houd de gas open.

Dit moet de cdi regelen, staat ook in handleiding.
  • Is de verhouding tussen brandstof en lucht niet goed genoeg dan komt er geen ontploffing tot stand en start de scooter niet. Een benzinemeter hoeft namelijk niet altijd de juiste informatie weer te geven.
  • Het motorblok van een scooter is o. Als de accu leeg is kunt u deze met een acculader opladen of met de scooter een tijdje gaan rijden.

Werking van de motor

Gaat hierin iets niet goed dan start de scooter niet meer. Ook zou de scooter "probleemloos" met de kickstarter te starten moeten zijn. Klap het voetstuk uit en trap een aantal maal stevig op het pedaal. Door dit te doen wordt er benzine direct in de cilinder gespoten en zal de scooter beter starten.

Scooter onderhoud. Is dit niet het geval, dan is er geen benzine toevoer. Scooter start niet maar vonkt wel Als jouw scooter wel vonkt maar niet start dan is je ontsteking dus goed alleen is er dus iets mis met je compressie of benzinetoevoer.

  • Stel zelf een diagnose die je volgt via een stappenplan.
  • Start je scooter niet na lang stilstaan? Prijzen onder voorbehoud voor fouten en wijzigen.

Start uw scooter niet meer? De accu is meestal gemonteerd op de van lanschot inloggen met webber waar scooter start niet meer na regen voeten neergezet worden tijdens het rijden. Wij adviseren dit in het bijzonder. Als je kickstarter heel zwaar gaat zit je goed in dit geval heb je namelijk compressie tegendruk.

De ontsteking moet vervolgens zorgen dat het mengsel tot ontploffing wordt gebracht.

Brandbaar mengsel

Van de week in het zonnetje heen gereden, niks aan de hand en 's middags terug door miezerregen en toen viel hij uit en startte niet meer.. Als je je scooter lang niet gebruikt dan zakt dit bezinksel naar de bodem van je vlotter en kan er daardoor een verstopping ontstaan in je carburateur. Afspraak maken.

Het motorblok van een scooter is o. Probeer er rekening mee te houden. Kost een paar centen en hij loopt weer? Ik zal voor het weekend even naar de dealer rijden en even voorleggen van hoe en wat verder. Edit: als het een dag geregend heeft, start hij sowieso niet.

Start je scooter niet elektrisch maar wel met de kickstart ?

Hij staat veel buiten, is pas voor km beurt geweest. Patty14 Berichten: Geregistreerd: Gewoon lekker weg brengen om te laten nakijken. Een benzinemeter hoeft namelijk niet altijd de juiste informatie weer te geven.

Olie zit vol. Wanneer de motor aanslaat is er dus iets niet in orde met de luchttoevoer. Vervang de schakelaar of verbreek tijdelijk de verbinding. Weinig compressie Wanneer de zuigerveren versleten zijn dan kan dit ook een oorzaak zijn van slecht of niet starten. In accu bak. Ggrrrrrrrrrrrrr ::xlaat mijn Agility me weeeeeeeeeeer in de steek. Ook als een scooter ingereden is adviseren wij om altijd de eerste 10 minuten niet voluit te rijden, dit om de motor rustig de kans te geven om op te warmen, scooter start niet meer na regen.

Technische gegevens Klepspeling koud in en uit 0.

Olie Peilen.

Het duurt dan even voordat alles weer warm is gedraaid. Bekijk dus eerst of je genoeg olie in je blok hebt voordat je weer opnieuw start. Vaak neemt het motorvermogen af wanneer de zuigerveren versleten zijn. Het kan zijn dat de kleppen vastzitten of niet goed staan afgesteld.

Een benzinemeter hoeft namelijk niet altijd de juiste informatie weer te geven. Scooter schadeherstel. Slecht contact.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.