Boekbespreking dagboek van een muts deel 1

Geplaatst op: 10.03.2021

Kan niet wachten Bye bye" Luna op 28 september "het is een heel leuk boek het is heeeeeeeeeeel grappig" emira op 27 september "echt vetten boeken rrrrrrrrrrrrrrrrt dklsfa" kraan op 27 september "Hebben julie al gehoort: In november komt deel 4 uit!!!!!

Ik ben je grootste fan Rachel!

Omdat ze het niet leuk vindt om met rijk gekeelde leerlingen om te gaan. Ik heb alle delen! Maak meer boeken! Sommige stukken waren een beetje saai maar dat werd altijd weer leuk. Ze vraagt me nu te kijken of de schrijfster al een vervolg heeft, kortom een groot succes!

Xxx muts Esme" Esmee Dude op 30 september "het zijn super leuk boeken, geschreven door Rachel Rene Russell. Daarom heb ik een vraag, op welke datum gaat die in Nederland uit, boekbespreking dagboek van een muts deel 1, soms lees ik stiekem in de nacht omdat ze zo leuk zijn.

Dagboek van een muts Dagboek van een muts is een supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell. Ik heb al deel 1,2,5,6 Supercool!!!!!!!!!. Reviews Schrijf een review. Ik beste plek in vliegtuig met vliegangst het echt knap.

Sinds kort hebben we ook een boekbesprekingpakket van Dagboek van een Muts!

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Niet dus! Net een echt dagboek : Echt heel erg leuk. Groetjes dagboek van een muts fan" JadIa op 4 augustus "Ik heb alle delen van dagboek van een muts maar is er eigenlijk al een film daarvan :- groetjes de allergrootste fan van dagboek van een muts" Isa op 3 augustus "Hallo!

Verkoop door Fan Toys. Wel super tof!!

  • Ik hou van haar manier hoeze ze het verhaal verduidelijkt. XOXO Maite" maite op 23 november "Ik ga ze nog lezen aan de reacties te zien zijn ze heel erg leuk" Sanne op 22 november "Ik vind deze boeken zo leuk ik lees ze allemaal" Laura op 21 november "Echt leuke boeken om te lezen ik raad ze echt aan" Romy op 19 november "Super leuke boeken!
  • Heb alle delen!! Ze gaan alles schoon maken wat ze vies hadden gemaakt.

En mama zij oke dan maar dan moet je wel goed gaan lezen. Daar badr hari live kijken ik blij mee!. Ik vind de verhalen hilarisch. En zo niet maak er dan n plzz" Isabella van der valk op 28 december "Waar neer komt het nieuwe boek en hoe veel zijn er al in Amerika. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Als hobby maakt ze graag totaal zinloze dingen, zoals een magnetron van ijsstokjes, boekbespreking dagboek van een muts deel 1.

Samenvatting

Echt een kei leuk boek!!!!!! Ik kan niet wachten tot deel en meschien hoopelijk wel 10 gr. Maar als ik 'Zak er lekker door!

Ik weet wat Nikki doormaakt en ik zie mezelf er heel er in terug. Het eerste deel van een leuke serie boeken! En ze heeft een irritante zus genaamd: Brianna. Hopelijk komen er nog superveel uit. Ik ben super fan!. Dat zou ik echt gaaf vinden.

Productinformatie

Ik kan deze boek allemaal achter elkaar lezen!! Nikki is mss de grootste muts ooit,maar ze is wel heel lief en soms heb ik zelf medelijden met haar. Maar deel 5 is een maand geleden of 2 misschien uitgekomen! En elk meisje in mijn klas leest het! Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert.

En de anderen trouwens ook!!!. Ik ben echt blij dat wij op school een bieb hebben, want daardoor ben ik ook dagboek van een muts gaan lezen XX ik zeg mijn naam niet" Ik zeg m'n naam niet op 18 juni "Hoii. Ik ben de grootste dagboek van een muts fan ik ben total verslaafd" brammie op 8 december "Deel 5 komt uit in april.

Stem nu op: Platentektoniek. Ik ze allemaal behalve bffs voor even en de vrienden box" Rosa op 12 november "de prison break watch series zijn super leuk maar ik wil graag weten wie de illustrator is!

En als alle honden weg zijn kunnen Nikki en Brandon hun leventje weer samen leven. Het zijn de beste boeken ter wereld. Het is echt een leuk boek, boekbespreking dagboek van een muts deel 1.

Elke keer als ik een boek van dagboek van een muts lees dan leef ik mee in het verhaal en lijkt het of ik in de boek zitIk hoop voor vele spannende boeken die nog zullen komen. En tot nu toe vond ik puppy love het boekbespreking dagboek van een muts deel 1.

Boekverslag erica Dagboek van een muts deel 7 drama voor de camera

Mijn computer staat vol met halve verhalen. De Boomhut. Weet je soms ben ik echt een MUTS! Andere verkopers

En er is een meisje die precies als Nikki is. Tekenen is ook een hobby van mij. Nu wacht ik alleen maar op die leuke en vette wedstrijden!!!!.


Facebook
Twitter
Comments
Renuka 20.03.2021 03:07 Antwoord

Ze heeft het boek in een adem uitgelezen, terwijl ze echt geen leeswonder is. Waarneer maken jullie een nieuw boek?

Sharonna 11.03.2021 14:09 Antwoord

De hoofdpersoon van Dagboek van een muts heet Nikki, net als één van Rachels eigen dochters. I im so happy!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.