Amerikaanse meisjesnamen met een y erin

Geplaatst op: 12.03.2021

Moossie33 Lid. Tijn Lid Onze middelste zoon heet Ilya, kan evt ook voor een meisje. Elin    schreef op:

Maar is ook nog niet erg gangbaar. Zolang de namen niet op -ie eindigen vind ik de meeste ook erg leuk, of in ieder geval vind ik er weinig écht lelijk. Anno    schreef op: Wij zijn opzoek naar jongens en meisjes namen met een Y erin.

Hallo, ik ben zwanger van ons 2 de kindje, maar weet nog niet wat het zal worden! Account maken Al een account? Moossie33 Lid.

Claudje    schreef op: Casey. Brenda, kan evt ook voor een meisje, mv Erykah. Tijn    schreef op: Onze middelste zoon heet Ilya. Miesje    schreef op: maya ayra lacey kyo loyd mayron dyon ryan. Wij zijn opzoek naar jongens en meisjes namen met een Y erin. Nimmie    schreef op: Daisy Aimy.

Ik vind Quinten ook wel een mooie naam een jongensnaam. Onze kids heten Y. Verzenden Opnieuw Voorbeeld.

Hippe meisjesnamen

Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Moossie33 Lid. U Ulla Una. Snoepje    schreef op: Lesley, yolanthe, kayla kaitlynn ysara yomara yorin yorinthe Rayven. Onze dochter heet zo. Q Que Quilia Quinty. Alle meisjeskaartjes.

  • Miesje Gast maya ayra lacey kyo loyd mayron dyon ryan. Misbren Lid.
  • Kriebel Lid.

Ik had deze trend ook al ontdekt bij het kinderdagverblijf. Liefst ook met een A erin maar hoeft niet Liefst met 4 letters en aparte namen. Truuske Lid. Maar wij schrijven niet in het koreaans. Mamaartje    schreef op: Vanaf 3 of 4 lettergrepen vind ik een meisjesnaam lang en vanaf 2 of 3 vind ik dat bij een jongensnaam. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is amerikaanse meisjesnamen met een y erin toegevoegd aan je eigen collectie.

Meisjesnamen met een A

Yasmijn of Jasmyn. Werkdagen van tot uur - 80 04 Of mail ons: info madeformoments. Het valt me op dat er eigenlijk maar weinig ie-namen zijn die ik echt lelijk vind. Miesje Gast maya ayra lacey kyo loyd mayron dyon ryan.

Anno Gast Kim jij zit echt in onze richting. Anno    schreef op: Flynn vind ik ook heel erg leuk. Ik denk iig dat die y niet per se de gevoelswaarde van de naam bepaald. Destiny, Vanity…daar gaan mijn haren recht van overeind staan, amerikaanse meisjesnamen met een y erin. Wat een leuke lijst weer. Vanaf 3 of 4 lettergrepen vind ik een meisjesnaam lang en vanaf 2 of 3 vind ik dat bij een jongensnaam.

Berichtnavigatie

Flynn vind ik ook heel erg leuk. Kriebel Lid. Snoepje    schreef op: Lesley, yolanthe, kayla kaitlynn ysara yomara yorin yorinthe Rayven.

Met in n groep: Eline, Julie en Feline erg mooi, Phileine en Elfie. Ilonavl    schreef op: Onze dochters heten Kaylee en Amy. Mamaartje Gast Onze kids heten Y, amerikaanse meisjesnamen met een y erin. Chantie    schreef op: Moossie33    schreef op: Klik op het kaartje en kijk meteen hoe jullie gekozen naam staat op een geboortekaartje. Weslie of Wendie klinkt alleen maar treuriger. Mooi weer in europa juni Xanne Xelli Xo.

Uit bovenstaande lijst vind ik Sophie!

26 antwoorden op “Ieieie! Van Evi tot Phileine”

Onze middelste zoon heet Ilya, kan evt ook voor een meisje. Ik zoek nu een naam voor zowel jongen als meisje, maar de vereiste is toch zeker dat er een Y in voorkomt, gelyk waar.. Wellicht toevoegingen: Idoine zal niet gegeven zijn in NL, komt voor als voor en achternaam.

Snuitje    schreef op: Extra's voor je kaartje Labeltjes Houten vormpje Alle extra's. Snoepje Gast Lesley, kayla kaitlynn ysara yomara yorin yorinthe Rayven.


Facebook
Twitter
Comments
Jesaja 14.03.2021 20:01 Antwoord

Debbel79    schreef op: Tyke voor een jongen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.