Bus huren zonder chauffeur 15 personen

Geplaatst op: 10.01.2021

Wij beschikken over Deluxe bussen met 50 tot 78 zitplaatsen , met een lengte van minimaal 12 meter en uitstekend comfort voor nationale en internationale reizen. Een extra veilig gevoel dus!

Laat de wagen thuis en maak gebruik van een minibus met chauffeur. Je zoekt busvervoer voor een kleine groep? Door een grote reisbus te huren voorkom je veel ergernis en rompslomp, want je hoeft geen parkeerplaatsen te zoeken voor meerdere auto's en je reist direct samen in één groep. De versiering: Het is mogelijk om de bus voor een speciale gelegenheid te versieren. Let op: de minibus is erg populair! Moet jij veel passagiers vervoeren?

Dankzij de zeer grote capaciteit biedt de bus met 80 zitplaatsen het beste comfort! Onze professionele buschauffeur staan uiteraard altijd voor je klaar, maar het is beter om dit voor de boeking al te controleren, bus huren zonder chauffeur 15 personen. Onze voertuigen. Klik hier voor meer informatie. Bus voor personen: de Gran Turismo-bus. Wij proberen altijd tegemoet te komen aan je wensen voor de uitrusting in de bus of speciale wensen voor jouw reis.

Met een capaciteit van 78 tot 83 zitplaatsen reist jouw hele groep in n voertuig.

Verder moet jij er zeker van zijn dat er voldoende plaats is om de bus eventueel op een privéparkeerplaats te parkeren. De prijzen variëren op basis van de reis: de drie hoofdcriteria zijn de datum, de bestemming en het aantal personen.
  • De juiste uitrusting. Let op: de minibus is erg populair!
  • Mobiliteit voor personen met een beperking.

De drie nieuwe touringcars zijn een substantiële uitbreiding van het bestaande wagenpark. Op de website www. En natuurlijk is bij FlixBus Huren ook bij kleinere reisgroepen de chauffeur altijd inbegrepen!

Bij FlixBus Huren zijn er drie hoofdcategorieën van touringcars: de minibus, de klassieke Gran Turismo en de dubbeldekker. Klik hier voor een offerte Ontdek ook onze elektrische minibusjes voor je evenement op www.

  • Stel die gewoon in het opmerkingenveld bij de reservering! Klik hier voor een offerte Ontdek ook onze elektrische minibusjes voor je evenement op www.
  • De dubbeldekker is daarmee een ideaal vervoermiddel voor familie- en bedrijfsuitjes. Bus voor personen: de Gran Turismo-bus.

Nog een nieuwe dubbeldekker Setra Begin april verwacht het familiebedrijf ook een nieuwe dubbeldekker touringcar. Met ons luchthavenvervoer hoef je je geen zorgen te maken over parking of parkeerkosten. Na de jubileumviering in heeft het familiebedrijf bewust een wending gegeven aan het aanbod van activiteiten. Niet alle bussen beschikken over dezelfde uitrusting, 50 of meer personen. Pete davidson tattoos real kies je dan niet voor een Grand Tour-bus met een tweede verdieping.

FlixBus Huren heeft de passende oplossing voor onder andere schoolreisjes, particuliere feesten en bruiloftsgasten, maar we garanderen bij alle bussen airconditioning en bij een boeking van meer dan 30 personen en een reisduur van meer dan 2 uur of vanaf km een toilet aan boord. Je bent op zoek naar een bus voor. Stel die gewoon bus huren zonder chauffeur 15 personen het opmerkingenveld bij de reservering, bus huren zonder chauffeur 15 personen.

Verschillende busafmetingen en modellen

Cookies helpen ons bij onze dienstverlening. Reizen in groep is altijd leuker dan alleen. Hierdoor kan de AEBS voorziening niet alleen kop-staartbotsingen verminderen, maar zelfs ook vermijden. Verschillende busafmetingen en modellen.

Met een pendeldienst maakt je je event ng aantrekkelijker. Huur een touringcar voor het vervoer naar evenementen, neem contact met ons op, rondleidingen of excursi. FlixBus Huren heeft het juiste grootste karper ooit voor jouw doeleinden! Filialen Historiek Kerncijfers Missie. Geen probleem.

Kan ik een touringcar of mini-bus zonder chauffeur huren?

Laat de wagen thuis en maak gebruik van een minibus met chauffeur. Met een wagenpark van negen touringcars is Verschoor reizen niet de grootste in Nederland maar wel een van de meeste gespecialiseerde tour operators. Laatste nieuwsberichten Op het kantoor met Flori Verschoor 13 augustus

Mobiliteit voor personen met een beperking. Vraag per e-mail aan of jouw idee haalbaar is en welke alternatieven er zijn. Verder moet jij er zeker van zijn dat er voldoende plaats is om de bus eventueel op een privparkeerplaats te parkeren. Aanbevolen voor:  Schoolreisjes Dagtochtjes Bedrijfsuitjes Huurkosten bus. Uitrusting: Een minibus heeft over het algemeen een capaciteit van 15 tot 20 zitplaatsen? Wij beschikken over Deluxe bussen met 50 tot 78 zitplaatsenmet een lengte van minimaal 12 meter bus huren zonder chauffeur 15 personen uitstekend comfort voor nationale en internationale reizen.

FlixBus Huren heeft beeldscherm niet volledig gevuld windows 10 juiste voertuig voor jouw doeleinden!

Kleine bussen zijn een goedkoper en praktischer alternatief in plaats van het organiseren van meerdere auto's of het kopen van afzonderlijke treintickets.

Reis in groep, reis in comfort

Jij kunt je op de voorbereiding van de reis concentreren en wij organiseren jouw vervoer met een bus met een eigen buschauffeur. Begin april verwacht het familiebedrijf ook een nieuwe dubbeldekker touringcar. Aanbevolen voor:  Schoolreisjes Dagtochtjes Bedrijfsuitjes Huurkosten bus.

De juiste uitrusting. Hoe kan ik een bus huren. Wij proberen altijd tegemoet te komen aan je wensen voor de uitrusting in de bus of speciale wensen voor jouw reis!


Facebook
Twitter
Comments
Ché 12.01.2021 15:09 Antwoord

Het is mogelijk om de bus voor een speciale gelegenheid te versieren.

Imara 15.01.2021 08:38 Antwoord

De meeste bussen hebben een toilet aan boord, tv-schermen en airconditioning. Bekijk dan onze New mobility oplossingen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.