De gloeiende gerrit

Geplaatst op: 11.03.2021

Beoordeeld op 22 januari via mobiele applicatie Heerlijk. Lijst wordt bijgewerkt

Dus met de aparte toppings. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. De pan werd schoongemaakt en ik heb een heerlijke Gekke Geit gegeten. Foody 55 punten. Beoordelingen Alea v. Waardering van reizigers.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. De beste hotels in de buurt Alles weergeven, de gloeiende gerrit. Bericht verzonden naar. Over Kidsproof Over ons Collega's gezocht. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden.

  • Uiterst kind vriendelijk personeel. Een verbouwde boerderij als pannenkoekenhuis.
  • Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

Hoe was jouw ervaring?

Het was echt heel gezellig niet aan te raden als je alleen gaat maar voor kinderen is het echt heel leuk zo de pannenkoeken met snoepjes tot de ballenbak boven in het gebouw.

Lekkere pannenkoeken en specialiteiten. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Je hebt tevens een kijkje in de keuken en dat is ook leuk. Uiterst kind vriendelijk personeel.

  • Meer informatie. Dat kom je wel anders tegen.
  • Beoordeeld op 26 mei Een gezellig pannenkoekenhuis met heel veel soorten. Meer pannenkoekenrestaurants vind je op Kidsproof.

Datum van bezoek: september Ik werk zelf in een pannenkoekenhuis dus was erg benieuwd natuurlijk, maar ik had er niks op aan te merken. Geselecteerde filters. Lijst wordt bijgewerkt. Bovendien krijgen alle kinderen een echt glaasje kinderchampagne aangeboden, zodat zij met al hun de gloeiende gerrit en vriendinnetjes kunnen proosten op hun verjaardag.

De Diner Cadeau

Naar de website. Uitermate geschikt voor grote gezelschappen en gezinnen. Bij het weggaan nog een speeltje Erg lekker gedaan en zeker meer dan genoeg.

Nederlands Vreselijk 0. We troffen een paar grotere groepen en dan waarschuwen ze netjes dat het even kan duren. Lekkere pannenkoeken en specialiteiten. Beoordeeld op 20 oktober via mobiele applicatie Gezellig.

Openingstijden

Op de terugweg vanuit Haarlem ri. In den Gloeiende Gerrit, Hoogland. Heerlijke pannenkoeken en voor iedereen genoeg keuze. Meer pannenkoekenrestaurants vind je op Kidsproof. Hoi ik ben Sherida en moeder van 2 kids.

De speelruimte boven het restaurant is een favoriete plek voor onze kids. Echt een aanrader. Dat kom je wel anders tegen. Lijst wordt bijgewerktde gloeiende gerrit. Speciaal voor de kinderfeestjes  zijn er 3 arrangementen, waarbij de arrangementen 1 en 2 op iedere dag kunnen plaatsvinden en arrangement 3 alleen op woensdag- en zaterdagmiddag mogelijk is.

Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:. Gerdine De gloeiende gerrit.

Meer restaurants in de buurt

Uitstekend Pas maar op, want met deze Halloween activiteiten voor kinderen komt er een spookachtig sfeertje in huis. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Kurt H. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Wel kan de trap ernaartoe en de speelruimte de gloeiende gerrit wat schoonmaakazijn gebruiken.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.