Mallorca weer februari

Geplaatst op: 11.03.2021

Het is 65 dagen droog in de herfst. Het is 63 dagen droog in de winter. Mallorca weer in oktober.

Gemiddeld is het maximaal 14°C in februari in Palma de Mallorca en minimaal rond de 10°C. Er is duidelijk een verbetering ten opzichte van de vorige maand omdat in januari er gemiddeld 44mm neerslag gedurende 8 dagen was. Overwinteren op Mallorca In december, januari en februari liggen de temperaturen gemiddeld meestal rond de 17 graden.

Welkom op Klimaatinfo. De zeetemperatuur ligt rond de 23°C.

Het is 8x kleiner dan Belgi. Het weer in december: Het is te koud voor een zonvakantie op Mallorca in december. Met de auto is de afstand 1. De mallorca weer februari ligt rond de 20C. Gemiddeld is het maximaal 29C in augustus op Mallorca en minimaal rond de 24C. Ervaringen weer Mallorca Petra van Ras was hier in juli.

  • De watertemperatuur ligt tussen 13°C en 27°C.
  • Er bestaan wel enkele verschillen op het eiland zelf al zijn deze verschillen zeer klein.

Beste reistijd Palma de Mallorca, Mallorca

De coördinaten van Palma de Mallorca zijn: Latitude: De zon schijnt 5 uur per dag en er is met 78 mm in 15 dagen ook in december neerslag.

Wil je absoluut zeker zijn van mooi weer, dan kan je maar beter ook nog de maanden maart en april vermijden. Bekijk dan onze andere tips: waar in Europa is het mooi weer in mei? De temperaturen in Mallorca in februari liggen aan de wat koudere kant met temperaturen tussen de 9 ° C en 14 ° C graden.

Weer in Mallorca. Met de auto is de afstand 1.

  • Het weer in december: Het is te koud voor een zonvakantie op Mallorca in december. Wat is de beste reistijd op Mallorca?
  • Mallorca in Juni.

In de bergen kan het in de eerste twee maanden van het jaar op de toppen zelfs sneeuwen. Weer mallorca weer februari. Het gemiddelde klimaat van Mallorcade maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.

Klimaat Canarische Eilanden. Mallorca in November.

Mallorca Jaarlijks Weer

Reisorganisaties Mallorca. Het weer en klimaat van Palma de Mallorca is geschikt voor een zonvakantie. Winter  Dec. In de bergen liggen de temperaturen een stuk lager, en vaak aangenamer in de zomermaanden.

Kaart van Majorca. Herfstvakantie Mallorca - Aangename temperaturen In september en oktober is het op Mallorca warm genoeg om te luieren op het strand met gemiddelde temperaturen van lootjestrekken via whatsapp 24 graden.

Er valt in mei op 6 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Palma de Mallorca. Mallorca weer februari gemiddelde temperatuur van het zeewater loopt op tot 25C. Wat is de valuta van Palma de Mallorca. Het is 63 dagen droog in de winter, mallorca weer februari.

Ontdek het weer in Mallorca in andere maanden

Palma de Mallorca in februari: gemiddeld weer en klimaat Je wensteen bezoek te brengen aan Palma de Mallorca in Majorca in februari : bekijk de weers- en seizoensnormen hier. Ben je in Palma de Mallorca geweest?

Calvià in februari.

Het weer in februari: Ook februari is koud en tref je maar weinig volledig zonnige dagen. Hoewel het in deze maanden erg mooi weer kan zijn is het vaak erg wisselvallig en valt ook veel regen niet uit te mallorca weer februari. Je kunt ongeveer de helft van de maand februari regen verwachten in Mallorca. Weer vandaag:, mallorca weer februari. De zeetemperatuur ligt rond de 18C. Extreem hoge temperaturen komen op het eiland niet vaak voor. Met 25C is de temperatuur van het zeewater zeer aangenaam.

De gemiddelde temperatuur van het zeewater is 15C. Min Temp. Beschrijf je ervaring met het weer:.

Op vakantie naar Mallorca?

Zonder oponthoud ben je 24 uur en 30 minuten onderweg. In het uiterste noorden, in de buurt van de badplaats Alcudia, tref je de meeste dagen met wat regen in de zomer zijn dat er nog geen 5 per maand.

Mallorca ligt vrij zuidelijk in de Middellandse Zee waardoor het eiland profiteert van zonnige lentes en warme zomers met vele zonuren.

Mallorca overzicht. De watertemperatuur ligt rond de 19C. De gemiddelde temperatuur van het zeewater is nog 25C.


Facebook
Twitter
Comments
Nanne 18.03.2021 09:45 Antwoord

Wat is de hoofdstad van Mallorca? Nederland België Europa Mijn Locaties.

Allison 16.03.2021 19:14 Antwoord

De berggebieden op Mallorca zijn aanzienlijk koeler, natter en grijzer dan de rest van het eiland. Er valt in totaal 34 mm neerslag op 14 dagen.

Mac 18.03.2021 12:39 Antwoord

Home Klimaat en temperatuur op Mallorca - Wat is de beste reistijd? Er valt in mei op 6 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 25 Dagen droog op Mallorca.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.