Adres nummerplaat terugsturen

Geplaatst op: 09.03.2021

U beschikt over een periode van 4 MAANDEN om: Hetzij, uw kentekenplaat te laten schrappen; Hetzij, een ander voertuig in te schrijven op dezelfde kentekenplaat, indien het een kentekenplaat betreft van Europees formaat 7 karakters. U ontvangt direct een schrappingsattest.

Re: Nummerplaat terug opsturen Bericht door derocker » 26 April , Heb dit recent ook gedaan. Vanaf 6 januari  : via een verzamelbox in sommige postkantoren , tijdens een langere tijdsspanne. Bij bpost heb je twee mogelijkheden. Dit attest is het bewijs dat uw kentekenplaat effectief geschrapt is. U ontvangt met de post binnen de maand het definitieve schrappingsattest van de DIV. De Politie gaat over tot seining van uw kentekenplaat, waardoor deze automatisch geschrapt wordt.

Re: Nummerplaat terug opsturen Bericht door Jintro 26 Aprilje nummerplaat afgeven kostprijs 9,75 en je krijgt een bewijs van schrapping. Ma In geval van verdachte gedragingen van personen of voertuigen met vervalste of verdachte nummerplaten belt u steeds onmiddellijk het noodnummer Deze website gebruikt cookies, adres nummerplaat terugsturen.

Wetgeving KB diverse bepal publ.

Na de schrapping. Om het dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt en de openingsuren ervan te vinden: ga naar www. Filter Sluiten.
  • Klik voor meer informatie. De Vlaamse Belastingdienst stuurt u een ontheffingsbrief , waarin wordt meegedeeld of u een bedrag terugkrijgt of u nog een bedrag moet betalen voor de oude, geschrapte nummerplaat Raadpleeg uw belastingdossier raadplegen in het digitaal loket opent in nieuw venster.
  • Vergeet niet de schrapping te melden bij uw verzekering. Vr

1. Auto schrappen - oude nummerplaat terugsturen naar DIV

Nummerplaat kwijt of gestolen Als u uw nummerplaat bijvoorbeeld ten gevolge van diefstal niet meer heeft, moet u dit melden aan de politie. Op termijn zullen de inzamelbussen in de DIV-antennes en de loketten te Brussel verdwijnen. Uw kentekenplaat wordt uit het repertorium geschrapt op datum van de seining door de Politie.

U ontving een uitwissingsbericht zie hieronder. Ken je de verantwoordelijke wijkinspecteur in je buurt? Re: Nummerplaat terug opsturen Bericht door centiempje » 26 April , Tja, ik kan maar reageren op wat ik van communicatie binnenkrijg natuurlijk.

U schrijft uw voertuig opnieuw in onder een nieuwe kentekenplaat en wenst uw oude niet te behouden. Om uw auto af te melden moet u uw officile nummerplaat terugsturen naar de DIV? Makkelijker kan bijna niet. Uitschrijven kan altijd, adres nummerplaat terugsturen. Indien u deze termijn niet respecteert, zal er door DIV een proces-verbaal opgemaakt worden wegens het niet tijdig terugsturen van de kentekenplaat.

Kostprijs ca. Adres nummerplaat terugsturen zal eens gaan horen.

Filter Sluiten. Enige tricky zaak in deze is het feit dat nummerplaat kan verloren raken onderweg. Bericht door TNTim » 27 April , Nummerplaat schrappen of inschrijving annuleren.

U ontvangt direct een schrappingsattest. Wissing van een wagen! U ontvangt onmiddellijk een schrappingsattest. Het schrappingsattest wordt per post verstuurd.

Wij raden aan om naar een postkantoor van de Bpost te gaan.

België hoeft van rechter kinderen van Syriëstrij­ders toch niet terug te halen

Je kunt bpost bellen op 96 Wissing van een wagen. Voorlopig kan men de te schrappen kentekenplaten nog steeds in voormelde bussen deponeren. Om het dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt en de openingsuren ervan te vinden: ga naar www. Daar ontvang je dan een bewijs van afgifte met vermelding nummerplaatgegevens enz.

  • Bijkomende inlichtingen.
  • U schrijft uw voertuig opnieuw in onder een nieuwe kentekenplaat en wenst uw oude niet de behouden.
  • De platen worden dagelijks opgehaald, behalve tijdens het weekend en op feestdagen.
  • Ken je de verantwoordelijke wijkinspecteur in je buurt?

Deze website gebruikt cookies. Bouwjaar Selecteer bouwjaar. Bpost kom ik al uit op 5 euro, als pakketje af te leveren op een adres. Morgen is ie weg. Dit attest is het bewijs dat uw kentekenplaat effectief geschrapt is.

Bericht door derocker iphone laad niet meer op garantie Apriladres nummerplaat terugsturen heb de lotto niet gewo.

Wij raden aan om naar een postkantoor van de Bpost te gaan, adres nummerplaat terugsturen. U ontvangt een uitwissingsbericht via bpost.

Kruimelpad

Nadien ontvangt u via de post een schrappingsattest op naam. Ik heb na een week nog geen schrappingsattest ontvangen. Dit attest is het bewijs dat uw kentekenplaat effectief geschrapt is. Nummerplaat terug opsturen Alle off-topic onderwerpen kunnen hier komen.

Re: Nummerplaat terug opsturen Bericht door centiempje adres nummerplaat terugsturen Aprilmaar in de brief die ik gekregen heb van het D. Ik zal eens gaan horen. Wij raden aan om naar een postkantoor van de Bpost te gaan.


Facebook
Twitter
Comments
Alara 11.03.2021 10:52 Antwoord

Bericht door reppiepeppie » 26 April ,

Siri 19.03.2021 20:15 Antwoord

U ontvangt een uitwissingsbericht via bpost.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.