Hoe maak ik geld over via paypal

Geplaatst op: 10.03.2021

Je vindt deze optie in de rechterbovenhoek van de website. Klik hiervoor op de overzichtspagina van je PayPal-account op "Geld toevoegen".

PayPal is in feite een soort bank, dus om je rekening te kunnen bekijken moet je eerst inloggen. Als je minder dan één euro op je PayPal-rekening hebt staan zal deze optie niet zichtbaar zijn. Ook deze optie vind je onderaan op het scherm. Je vindt deze link onder het venster 'PayPal-saldo' links op de pagina. Nog geen account? Bekijk de Xoom-kosten. Over de auteur.

Door de optie aan te tikken zal het door jou gekozen bedrag van je PayPal-rekening naar je bankrekening worden overgemaakt! Tips en waarschuwingen. Typ een e-mailadres, geld van je bankrekening afgeschreven. In dit artikel kun je lezen hoe je via PayPal geld naar je bankrekening of naar een andere PayPal-rekening kunt overmaken.

Door erop te klikken kom je op de pagina van je rekening terecht. Aanmelden Facebook.

Voer je e-mail adres en je wachtwoord in. Italiano: Inviare Denaro con PayPal. Gebruikersportaal Verras me!
  • Er verschijnt nu een lijst van mensen naar wie je recent geld hebt overgemaakt. Of je nu geld inzamelt voor cadeautjes, een reis of speciale gelegenheden, met een PayPal-pot kun je eenvoudig een eigen pagina aanmaken waarop familie, vrienden en collega's kunnen betalen.
  • Tik op Volgende. Klik op Overmaken.

Als je probeert meer geld van je PayPal rekening over te maken dan je erop hebt staan kan het zijn dat PayPal je rekening blokkeert. Als er onder de zoekbalk namen van contactpersonen staan, kun je ook op een van die namen klikken. Dit doe je bovenaan op het scherm. Met PayPal en Xoom worden internationale overschrijvingen nu nog gemakkelijker. Overige secties weergeven Gratis, of we laten je van tevoren de kosten weten.

  • Typ een e-mailadres, een telefoonnummer of een naam in.
  • Rekening openen. Tik op Volgende onderaan op het scherm.

Methode 1 van. PayPal zorgt ervoor dat je automatisch uitgelogd wordt als je de app sluit. Tik op de naam van een persoon. Www mijn ing nl internetbankieren je probeert meer geld van je PayPal rekening over te maken hoe maak ik geld over via paypal je erop hebt staan kan het zijn dat PayPal je rekening blokkeert.

Als je de opdracht tijdens het weekend of op een feestdag geeft kan het langer duren.

Geld overmaken met Xoom gaat heel eenvoudig.

Rekeningen Betalen Betaal eenvoudig je eigen rekeningen of die van het gezin, waar je ook bent. Me-link die je naar familie, vrienden en collega's kunt sturen. Gerelateerde artikelen. Čeština: Jak poslat peníze z PayPalu na bankovní účet.

In deze wikiHow leer je hoe je via PayPal geld kunt overmaken. Goederen en diensten - Zakelijke betalingen; PayPal houdt 3,4 procent in van het bedrag dat je overmaakt, kunnen wij helpen bij het openen. Het is helaas niet mogelijk om geld rechtstreeks van je PayPal-rekening naar de bankrekening van iemand anders over te maken!

Als ze nog geen PayPal-rekening hebben, plus 35 eurocent. Hoe maak ik geld over via paypal keypad van PayPal bevat geen punt of komma voor de decimalen, dus je moet aan het eind van het gewenste bedrag twee nullen toevoegen. cake bakken airfryer zonder boter

Een app speciaal voor jou

Je cookies beheren Cookies accepteren. Tik op inloggen. Over ons Categorieën.

Volg ons. Tik op Saldo beheren. Hoe maak ik geld over via paypal rechten voorbehouden. Deze optie staat ook aan de onderkant van de pagina. Ontvang betalingen via je eigen unieke link Maak betalen nog eenvoudiger met een unieke PayPal.

Meer ideen Je kunt kiezen uit de volgende twee betaalmogelijkheden: Vrienden en familie - Particuliere betalingen; Over deze betalingen houdt PayPal niets in. Klik op een betalingsmogelijkheid. Espaol: transferir dinero desde PayPal a una cuenta de banco!

Internationaal geld overmaken naar een andere PayPal-rekening?

Door erop te klikken kom je op de pagina van je rekening. Klik op Inloggen. Als je geld overmaakt naar het buitenland kunnen er valutawisselkosten in rekening worden gebracht en kan je bank kosten in rekening brengen. Als je klaar bent moet je weer op 'Inloggen' tikken.

Als je de opdracht vr PM EST hebt gegeven wordt de overmaking als het goed is binnen 1 of 2 werkdagen uitgevoerd. Klik op Volgende. Meer ideen Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.