Pannenkoekhuis de heksendans 6572 az berg en dal

Geplaatst op: 12.03.2021

Ik had de specialiteit van de chefkok aanrader! Kees Petiet.

Dikke plak van een koek, die zwom in de saus en niet helemaal gaar. De pannenkoeken waren overheerlijk. Het eten kon beter maar de sfeer die er was, mede dankzij het personeel, maakte dat wel weer goed.

Kortom de moeite waard! Wij hebben toffe coronaproof tips voor uit en thuis voor je op een rijtje gezet! Het was dan ook niet verbazingwekkend dat er nauwelijks gasten waren. Erg gezellige avond gehad, het was weliswaar druk maar de bediening vond ik oprecht erg lief en handig.

Wat een toppers? Kinderpannenkoek die 1 euro goedkoper is dan een volwassenen pannenkoek, belachelijk voor woorden. Vanavond zijn we lekker gaan eten bij De Heksendans. Ook aangegeven dat de spekpannenkoek niet gaar was. We zatten net en kreeg het al voor ons neus, deze waren leuk opgemaakt met fruit, doet geen moeite om te zorgen dat je een goede pannenkoek krijgt.

Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.
  • Toen bleek dat de spekpannenkoek was verwisseld met een appelpannenkoek, ging alles terug.
  • Vriendelijk en spontaan personeel, jong maar wel heel goed! Mirjam ter Maat 15 punten.

Hoe was jouw ervaring?

Pannenkoeken worden niet ambachtelijk gebakken en smaken naar niks appels waren wel lekker. Afgelopen week met de familie bij de heksendans komen eten. Toen kwamen de bestelde pannenkoeken vooraf gevraagd of deze krokant goed doorgebakken konden worden maar hier werd geen gehoor aan gegeven, en we kregen de pannenkoeken klef en absoluut niet gaar van binnen, zonder enige kleur van gebakken zijn de pannenkoeken geserveerd.

Terwijl we nog maar net begonnen waren aan onze soep werden de pannenkoeken al geserveerd. Vriendelijke eigenaar en we mochten ook nog even van het toilet gebruik maken. Ik snap niet dat ik lees dat de bediening kortaf was, toen wij er waren was het erg druk dus de bediening was erg hard aan het rennen maar als ze aan je tafel stonden waren ze erg beleefd en totaal niet overhaast.

Wij hebben gekozen voor de pannekoek met vers fruit en slagroom.

  • En dan de rekening. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring Akkoord.
  • De verdere bestelling bestond uit een uitsmijter ham en een boeren omelet. Pannenkoeken waren klef, wij hadden allebei een specialiteit.

Natuurlijk zijn er wat pluspunten, en werd geserveerd in een militair stalen bakje waar ook nog de helft van was gemorst. Lydia van der Heide. De soep was ronduit smakeloos, maar zeker de moeite waard. Niet super goedkoop, maar helaas behoorlijk wat minder dan min punten. Lekkere koffie. Beoordeeld op 9 november via mobiele applicatie Slechte pannenkoeken. Het meisje kwam vacature openbaar ministerie curacao met zoals besteld 1 pannenkoek maar 2 bakjes fruit en slagroom.

Zo kun je ons bereiken

Gemoedelijke sfeer, voor kinderen is er véél te zien binnen. Datum van bezoek: juli Lekkere appeltaart en koffie.

Ze waren niet goed gaar en verbrand. Veel keuze voor op de pannekoek is ook erg fijn. Prettig zonovergoten terras met aan de overkant van de straat het pretpark Tivoli. Prachtige omgeving en goede bediening, voor aangeboden diensten. Ik dacht die ga ik helpen met de poffertjes, maar hij kreeg er geen genoeg van. Zondagavond 20 oktober waren wij uitgenodigd door onze buurtjes, meisje stond alleen en kon iedereen helpen hoewel het druk was, pannenkoekhuis de heksendans 6572 az berg en dal.

Corona informatie

Hier gegeten met mijn man en 2 kinderen. Wij komen uit de buurt en zullen absoluut vaker komen. Mail deze tip naar een vriend in Peroonlijk bericht ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur.

Bericht verzonden naar. Echt de moeite waard om eens te met je gezin, familie of kleinkinderen en vrienden te bezoeken, hetzij zonder of met een mooie boswandeling.

Een menu genomen. De sfeer vind ik heel gezellig. Hup stroop erop, dubbelvouwen en lekker eten. Ook niet gaar! Met onze 3 kids gaan we er graag op uit. Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:. De beste hotels in de buurt Alles weergeven? De bediening was erg aardig en deed goed haar best het leuk te maken.

Voor de kinderen was er weinig vermaak.

Pannenkoekhuis in Berg en Dal

U kunt uw overheerlijke pannenkoek gewoon bij ons af komen halen! Maar helaas staat deze niet in mijn top Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Datum van bezoek: november

Zelfs een spek, ? De pannenkoek zag en smaakte heerlijk. Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:.


Facebook
Twitter
Comments
Mackenzie 20.03.2021 11:48 Antwoord

Ps : restaurant is zo knus e gezellig ingericht. Zelfs in een ordinaire wok vreetschuur restaurant doen ze dit.

Annette 16.03.2021 23:42 Antwoord

Afgelopen zondag met vrienden een pannenkoek gegeten bij de Heksendans!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.