Spotify account verwijderen

Geplaatst op: 10.01.2021

Waarom Spotify account verwijderen? Zo wordt het verwijderingsproces afgerond en wordt je account gemarkeerd om verwijderd te worden. Bahasa Indonesia: Menghapus Akun Spotify.

Open de website van Spotify. Klik op Account. Ja Nee. Jouw verzoek tot Spotify account verwijderen is nu bij Spotify ingediend en wordt achter de schermen verwerkt. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Als er kosten in rekening worden gebracht, heb je waarschijnlijk een Premium-abonnement op een ander account.

Een Premium Family-abonnement tuinplant paarse bloem Degene die het abonnement wil beheren, spotify account verwijderen, meldt zich aan. Zo wordt het verwijderingsproces afgerond en wordt je account gemarkeerd om verwijderd te worden. Deze pagina kun je hier vinden.

Over ons Categorien. Tips en waarschuwingen. Een Premium Family-abonnement afsluiten.

Hoe kan ik mijn Spotify account verwijderen?

Wanneer je niet betaald voor Spotify kan je alsnog gebruik maken van de dienst. Deze optie staat in het midden van de pagina. Account verwijderen niet gelukt? Je krijgt dan echter na een paar nummers reclame te horen. Deze wikiHow laat je zien hoe je je Spotify-account permanent verwijdert.

Deel 2 van Gebruik deze handleiding om het account te vinden en op te zeggen. Spotify account verwijderen je abonnement naar Spotify Free is omgez. Espaol: borrar tu cuenta de Spotify. Mijn abonnement is aan een partner gekoppeld Dit betekent dat je via een ander bedrijf een abonnement hebt genomen bijv.

Informatie over Spotify opzeggen

Bahasa Indonesia: Menghapus Akun Spotify. Iedereen in het abonnement heeft een eigen account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists Bij Premium Family krijg je het volgende: Family Mix - een playlist die is gebaseerd op de smaak van alle leden in het abonnement.

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Je vindt hun gegevens op je accountpagina.

Spotify account verwijderen Op de website van Spotify kun je naar een pagina gaan met een vragenformulier waarmee je een verzoek kunt indienen bij Spotify om jouw slapen op strand domburg bewertung te verwijderen. Als je Facebook gebruikt hebt om je aan te melden bij Spotify, spotify account verwijderen, dan log je in bij het e-mailaccount dat je gebruikt hebt om een Facebook-account aan te maken.

Een Spotify account opzeggen spotify account verwijderen vrij gemakkelijk en bespaard je dan 10 euro per maand. Met de mobiele app van Spotify kun je je account niet verwijderen en je zult dus een computer moeten gebruiken om dit te doen. Over dit artikel.

Eenvoudig je Spotify abonnement opzeggen

Als je deze optie niet ziet, klik dan op het tabblad Accountoverzicht in de linkerbovenhoek van de pagina om te zorgen dat je de juiste pagina voor je hebt.

Middels de onderstaande informatie kun je jouw Spotify account verwijderen. Čeština: Jak smazat účet na Spotify.

Je moet er dan alleen wel vrede mee hebben dat je spotify account verwijderen nu en dan reclames te horen krijgt. Zodra je op doorgaan hebt gedrukt moet je nog een keer op 'Mijn account opzeggen' klikken en vervolgens je wachtwoord opgeven? Omdat zij het abonnement beheren, tablet en computer, spotify account verwijderen. Controleer jouw gegevens Controleer onderaan het formulier of jouw gegevens kloppen.

Vraag het of word lid van onze Community. Wanneer je je Spotify-account verwijderd hebt kun je de Spotify-app verwijderen van je telefoon, moet je bij hen opzeggen.

Over ons Categorien. Wanneer je deze stap afgerond hebt kun je doorgaan met het sluiten van je Spotify-account! Waarmee kunnen we je helpen.

Spotify-account verwijderen

Lukt het niet om je account middels deze informatie te verwijderen, raden we aan om contact op te nemen met het bedrijf waar je account geregistreerd staat. Je kunt ook annuleren door dit formulier in te vullen en het naar Spotify te sturen. Degene die het abonnement wil beheren, meldt zich aan.

Login op de website Ga naar www. Ting Vit: Xa ti khon Spotify. Je Spotify-account verwijderen!


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.