Telefoon herkent simkaart niet vodafone

Geplaatst op: 12.01.2021

Hallo Zarah, Wat vervelend dat je een geen service melding krijgt op je iPhone. Het lijkt er op alsof ook jouw simkaart het contact verliest met de kaartlezer van het toestel.

Hallo Zarah, Wat vervelend dat je een geen service melding krijgt op je iPhone. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Het werkte weer sinds 1 augustus. HI Youp Mijn geduld is op. Willen jullie die sim blokkade van mijn nummer weer verwijderen? Hoeveel kost eSIM? Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:.

Controleer hier de dekking in jouw regio. Gistermorgen kreeg op mijn iphone 6 de melding geen service. Over Simyo. Bestel nu je Sim Only. Ik heb een HTC one X plus. Tap on phone information 4.

Nog geen Mijn Simyo app? Mijn telefoon zegt dat er geen simkaart inzit, terwijl dit natuurlijk wel zo is.
  • Ook bij deze klant speelt hetzelfde probleem met een dual-sim telefoon.
  • Zij heeft een abb.

Meld je aan

En helemaal gratis. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het wil nog wel eens helpen dat wanneer je de telefoon 10 minuten uitzet en daarna weer aan dat de simkaart zich opnieuw aanmeld op het netwerk.

Kies voor Prepaid. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Kan ik ook eSIM kiezen?

Groetjes, Ernst aub alleen een privbericht sturen als de moderator daar om vraagt. Heb je al eens gebeld met de klantenservice? Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:. Wij staan op het punt om met vakantie te gaan en heb gewoon graag dat alles dan weer werkt zoals het hoort, telefoon herkent simkaart niet vodafone.

Je gaf aan minder tot geen problemen te hebben als je het toestel vastzet op 2G. Wil je je simkaart eens in een ander toestel testen.

Uw dekkingsgebied controleren

We regelen het graag voor je. Met je instellingen of je OS zal het eerlijk gezegd niet te maken hebben. Zorg dat u op een plek bent waar u verbinding kunt maken met een mobiel netwerk. Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken.

Voeg ons nummer   toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Wat mag ik verwachten van het KPN-netwerk. Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM, telefoon herkent simkaart niet vodafone. Ik ben al met simpel in onderhandeling zij geven nu ook meerdere meldingen toe maar erkennen nog steeds niet dat het aan tafel met van hoeckel dus bij hun ligt en niet bij de klant ,telefoon etc.

Het is voor nu nog lastig om te zeggen of dit een simkaart- of toestelprobleem is?

Apple Footer

De Moto G 2nd Gen van mijn vrouw vertoont dit euvel niet. Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je hebt hier zelf iets voor bedacht en dit werkte, klopt dat?

Hij is een paar x gevallen, toestel is nog niet zo oud. Simkaart ziet er ook brandschoon uit, waarschijnlijk is er toen iets kapot gegaan.

Ik heb gisteren de origenele instellingen van mijn telefoon terug gezet naar "WCDMA preferred" zoals ik dit had beschreven in mijn eerdere post. Ik probeer hem te repareren, dus nieuwe wasmachine stinkt corosie is ook geen sprake.

Wie we zijn Hoe je ons bereikt. HI Youp Mijn geduld is op. Ik ben benieuwd of dit ook werkt op de Motorola moto G van Eerder1. Ik denk dat mijn simkaart beschadigd is, telefoon herkent simkaart niet vodafone.

Uw iPhone of iPad herstarten

Kun je ons laten weten wat de voorgestelde 'kruistest' van koorelle oplevert? Share Tweet Delen Delen. Ik was benieuwd of Eerder dit probleem met zijn Motorola ook op deze manier kon oplossen.

Zoeken Menu Mijn Simyo. Dan log je in op de Mijn Simyo app. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten.


Facebook
Twitter
Comments
Gijsbertus 13.01.2021 16:01 Antwoord

Zij heeft een abb.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.