Bouwpakket huis zweeds

Geplaatst op: 09.03.2021

Het zicht op den tuin, het water, het aanliggende landschap. Je stapt binnen in een oase van rust. Snel bouwen door het toepassen van prefab wandelementen.

Uw bouwpakket voor elementbouw betrekken wij van de fa. U kunt dit natuurlijk ook door een eigen architect laten doen. De duurzame keuze voor hout als bouwmateriaal vormt hiervan de absolute basis. Geen langdurige bouwtrajecten en betere kwaliteit! Site met voorbeelden van de fabrikant voor elementwoningen. Vorige Volgende.

Vitbuve uit Letland en voor loghuizen van de fa. Als u denkt aan vakwerkarchitectuur, zult u wellicht niet direct denken aan de oude vakwerk huizen die we herkennen uit verschillende historische steden in Europa. De duurzame keuze voor hout als bouwmateriaal vormt hiervan de absolute basis.

U maakt uw eigen keuzes. Digitaal vakmanschap. Bent u altijd al gecharmeerd geweest van Scandinavische woningen, bouwpakket huis zweeds. Je kunt continu bijsturen.

Meer over onze visie op wonen. Klaar om in tien tot twaalf weken af te bouwen. Met als ambitie: van jaarlijks acht ton CO 2 -emissie per gezinslid naar slechts één ton.
  • Het ontwerp van uw woning wordt op zoveel mogelijk gebaseerd op de natuur wat ten goede komt aan uw mentale en fysieke gezondheid. Je kijkt door de open ruimte naar buiten.
  • Door steen en beton te vervangen door bio-based materialen zoals hout, vlas en hennep kiezen we voor een vruchtbaar circulair alternatief.

Technische gegevens:

Als u nog geen kavel hebt dan vindt u uw ideale woning wellicht binnen onze lopende projecten. Een houten woning ontwikkeld door onze Zweedse woningbouwer A-Hus, Volvo en energiebedrijf Vattenval. Nergens anders weet men meer van oerdegelijke houtskeletbouw. Wilhelminastraat 1B XA  Rosmalen info finnhouse. U kunt zelfs nóg energiezuiniger wonen: in een energieneutrale of energieproducerende woning.

Snel bouwen door het toepassen van prefab wandelementen. Daarom houtbouw: de keuze voor duurzaam Hout is een hernieuwbare grondstof. Klaar om in tien tot twaalf weken af te bouwen. U kunt bouwpakket huis zweeds natuurlijk ook door een eigen architect laten doen. De woning is dan wind- en waterdicht.

Informatie aanvragen

In jouw Finnhouse… natuurlijk! Door steen en beton te vervangen door bio-based materialen zoals hout, vlas en hennep kiezen we voor een vruchtbaar circulair alternatief. U kunt zelfs nóg energiezuiniger wonen: in een energieneutrale of energieproducerende woning. Uw Zweedse woning laten bouwen?

Het klimaat is onlosmakelijk verbonden aan alle natuurlijke processen op aarde n onze persoonlijke mentale en fysieke gezondheid! De een houdt van modern, de ander van klassiek. Een prefabhuis waarin u uw verdere keuzes bepaalt. Het huis bouwt u vervolgens zelf of laat u tegen een schappelijke meerprijs door Finsewoning als casco opbouwen.

Op bouwdag twee komt het dakbeschot erop, bouwpakket huis zweeds.

Zelfbouwen van uw betaalbare, duurzame prefab casco log , houtskelet of recreatiewoning

Met als ambitie: van jaarlijks acht ton CO 2 -emissie per gezinslid naar slechts één ton. U bepaalt zelf wat u geschikt voor uw situatie acht. Bouwen met passie voor hout Een woning is iets puur persoonlijks. Je bent thuisgekomen.

Wij verzorgen voor u het verdere contact met de fabrikant.

Sinds uw partner voor het bouwen in hout! De een houdt van modern, of vraag maar aan n van onze 4. Bekijk het stappenplan. We bouwen met natuurlijke materialen en damp-open: gezond en duurzaam. Laat u overtuigen. Bent u altijd al gecharmeerd geweest van Scandinavische woningen, bouwpakket huis zweeds. Gezond voor mens en natuur Het klimaat is onlosmakelijk verbonden aan alle natuurlijke processen op aarde n onze persoonlijke mentale bouwpakket huis zweeds fysieke gezondheid.

Gezond voor mens en natuur

Droomt u van een Scandinavische houten woning? U kunt dit natuurlijk ook door een eigen architect laten doen. Brochure aanvragen.

Het voorziet de dubbelhoge leefruimte van een prachtig natuurlijk licht. We bouwpakket huis zweeds gezamenlijk in alle rust naar de mogelijkheden en opties gekeken, bouwpakket huis zweeds. De bloeiperiode van deze oude vakwerkbouw vond plaats tussen de 13e en 17e eeuw….

Damp-open bouwen Natuurlijke isolatie zoals hennep en vlas en een damp-open wandopbouw zorgen voor een gezond leefklimaat.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.