Dacia logan mcv automaat occasion

Geplaatst op: 14.01.2021

Sterke vering De ontwikkelaars van de Dacia Logan hebben rekening gehouden met een aantal verschillen die er bestaan tussen weg- en klimaatomstandigheden in ontwikkelde en ontwikkelingslanden. Vrijwel alle modellen zijn, ondanks de lage prijs, aangenaam om in te rijden.

Postcode of plaats. Dacia Logan MCV 1. Stolwijk Vandaag. VKV Renault Gorinchem 3. De Dacia Logan rijdt comfortabel en consistent.

Vaartland Stolwijk. Met een nieuwprijs onder Dacia logan mcv 0. Autocentrum Cents BV 2. Dacia is voor wat betreft de op deze site aangeboden producten slechts een intermediair, die vraag en aanbod bij elkaar brengt. De Dacia Logan is ook als pick-up leverbaar geweest.

Meer Modellen

Mooie royale gezinsauto en is voorzien van een automatische versnellingsbak en dat is verdraaid handig bij het rijden in de bekend. BV Autobedrijf Oving Raalte 1. Airco, autotelefoonvoorbereiding met bluetooth, metaalkleur, trekhaak. BJ ! Autohaag Zeeuw Naaldwijk 3. Pack exclusive.

  • Marge Dacia logan mcv 0.
  • HV Auto Drachten.

Pass Amersfoort. Wisse Automotive Citroen. De productie! AutoKievit Zierikzee Zierikzee. Diesel Stern Oss 4. Franeker Vandaag.

Tweedehandse Dacia Logan MCV Stepway kopen

Bouwjaar: Nov Energielabel: -. Oranje 8. Renault Vaassen.

Laureate Airco Cruise Nette dacia sandero automaat afkomstig van de eerste eigenaar. ABD Drachten. AutoKievit Goes 7. Aantal deuren: 6 transmissie: 5 versnellingen, met inbegrip van de Roemeense Dacia series van de op de Renault 12 gebaseerde auto's.

Meer Uitvoeringen

Doetinchem Gisteren. Van tot juli zijn er van het Dacia Logan model alleen al 1,5 miljoen stuks verkocht. ABD Renault Leeuwarden. Parkeercamera achter.

  • Open laadbak.
  • Dacia Logan: een kleine en efficiënte familieauto De Dacia Logan is een kleine familieauto en een gezamenlijke productie van de Franse fabrikant Renault en zijn Roemeense dochteronderneming Dacia.
  • Louwman Dordrecht Dordrecht.
  • Een vergelijkbare auto is wellicht de Skoda Fabia Combi maar die is wel kleiner.

Almere 2 okt. Terwolde Roden 2. Stadskanaal Vandaag. Chaam 12 okt. Hellevoetsluis 19 okt. Aantal zitplaatsen :? Home Auto's   Dacia   25 resultaten.

Uw zoekopdracht

Postcode of plaats. De Dacia Logan is ook als pick-up leverbaar geweest. Autocentrum Cents BV 2.

VKV Renault Waalwijk Bochane Almere 7. Ventilatie en verwarming Airco.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.