Roti shop den haag weimarstraat

Geplaatst op: 12.03.2021

Rolstoeltoegang 4. Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Beschrijving.

Fumi Wok. Zeekant 83 Den Haag. Bezorgen Flamingo Wings. Surinaams Snackbar.

Datum van bezoek: april Smaakte alsof het al dagen oud was of te lang in de warmhoudbakken heeft gelegen. Catering 7. Wi-Fi 1. De porties was altijd prima en verdeling van vlees, aardappelen en kouseband was goed. Slechte zaak.

Prinsegracht 76 Den Haag.

Delicious take-a-way

Restaurant Kang Man. Ronboavida J. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Moordrechtstraat 17 Rotterdam. Suri Eats.

  • Safa Marwa. Zonde, helemaal omdat ik weet dat het eerst zoveel beter kon.
  • Jana's Place. Surinaams Indonesisch.

Datum van roti shop den haag weimarstraat april Als ik eerdere recensies lees had ik eerder moeten doen dan ben ik bang voor buikpijn morgen. Open op dinsdag Herman Costerstraat Den Haag. De laatste paar keer werd het steeds minder: de aardappelen waren nog hard en porties waren kleiner. Jay'z Toko.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Den Haag

Beeklaan Den Haag. Van Gijnstraat 11a Rijswijk. Open op maandag

Wi-Fi 1. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Om de verspreiding van het coronavirus te beperken zijn alle restaurants in Den Haag gesloten tot en met 11 november Bergselaan A Rotterdam, roti shop den haag weimarstraat. Surinaams Chinees. Ik had er een nasi moksi met lams en kip besteld om thuis te eten.

Roopram Roti

Ik raad iedereen aan om hier niet te eten!. Surinaams Aziatisch Nederlands. Pin

Is dit restaurant geschikt voor lunch. Smaakte alsof het al dagen oud was of te lang in de warmhoudbakken heeft gelegen. Kindvriendelijk 6. Rembrandtlaan 83b Schiedam. Dit heb ik vandaag geweten en heb het avontuur bij Nazir moeten bekopen met enorme darmkrampen en een dag op de WC. Bij thuis komst gelijk aan de tafel. De zaak roti shop den haag weimarstraat prettig om te zitten aan de straatzijde 2 tafels overige 4 tafels zijn al snel bezet door de afhalers en het afruimen en afnemen word geen aandacht aan besteed.

Waarderingen en beoordelingen

Welke Surinamer eet nasi als rijst met massala?? Aan de snelweg 1. Betje Wolffstraat Den Haag. Online reserveren

Hazelwormstraat 1 Delft. Online reserveren Openingstijden Deze Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag .


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.