Screenshot lg g3

Geplaatst op: 12.03.2021

Screenshots zijn een handige manier om interessante gegevens te bewaren of iemand een beter beeld te geven van een foutmelding op je telefoon.

Indien je een makkelijke manier wilt om een schermafbeelding te maken met je LG G3, weet dat er een heleboel applicaties bestaan die je de possibiliteit geven de screenshot te maken.

Ja Nee. Zo maak je een screenshot schermafbeelding op je Huawei smartphone. Dit is iets dat we niet vaak zien bij standaard-launchers. In het menu van het hulpmiddel zult u een camera-icoon zien onder het telefoonscherm. Verzenden Reactie annuleren. Hoe maak je een schermafbeelding op LG G3.

Zodra screenshot lg g3 nu de optie Screen Capture ziet, screenshot lg g3, maar of dit gaat gebeuren is vooralsnog niet bekend? Je kunt van ieder scherm dat je op je telefoon kunt zien een screenshot maken? Screenshot schermafbeelding op Nokia maken. In het menu van het hulpmiddel zult u een camera-icoon zien onder het telefoonscherm. Deze lijst is gebaseerd op de apps die je op je LG-telefoon hebt genstalleerd.

Van hieruit kan, indien gewenst ook een zogenaamd dual-window geopend worden, waarmee er apps naast elkaar kunnen draaien. Klik hierop om een screenshot van uw telefoon te maken.

Hoe Deelt u en Upload u LG G3 Screenshots

Swipe van de bovenkant naar de onderkant van het scherm om het meldingsvenster te openen. Ten eerste zullen we bekijken hoe je een screenshot maakt dankzij de knoppen van de telefoon. Met deze zoekassistent is veel mogelijk, zelfs het maken van een screenshot:. Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief. In dit artikel: Met de knoppen van de telefoon.

Apowersoft Phone Manager is beslist de beste manier voor het makkelijk maken van een screenshot op LG G3. In veel situaties is het erg nuttig een schermafbeelding te kunnen maken op een LG G3.

  • Alle LG-telefoons hebben een ingebouwde methode om screenshots te nemen door de knoppen van de telefoon te gebruiken. Hier is hoe je het kunt doen op de LG G
  • Er zijn verschillende manieren om een screenshot op de LG smartphone te maken.

De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variren, screenshot lg g3, je moet de truc kennen. Hier is hoe je het kunt doen op de LG G Wat is het echte verschil. En in het geval van de LG G3 is het vrij eenvoud. Tip: Screenshot lg g3 smartphones - prijzen vergelijken Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken Screenshot op LG smartphone maken Er zijn verschillende manieren om een screenshot op de LG smartphone te maken.

Maak een schermafbeelding met behulp van het LG G3 standby-menu

Je bekijkt de screenshot door de notificatiebalk naar beneden te vegen. Laatst bijgewerkt op Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker Review.

Nog geen account?

Als je dat niet ziet of hoort, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Alle reviews. Maak je echter geen zorgen, screenshot lg g3, het is ook heel goed voorstelbaar om zonder moeite een screenshot te maken met behulp van applicaties. Door opbergbox onder bed te maken van onze website. Laten we beginnen met de meest toegankelijke methode:.

‘Screenshot van LG G3 userinterface’

Hiermee maak je een schermafbeelding door gebruik te maken van de home button:. Handig Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]. Hiermee maak je een schermafbeelding door gebruik te maken van de home button: Open het gewenste scherm Houd de home button van je toestel ingedrukt Tik op het deelicoontje Zo eenvoudig is het gebruik van screen search.

  • Ieder Android toestel is voorzien van Google Assistant.
  • Vooral bij nieuwere toestellen heb je meerdere mogelijkheden.
  • Zet deze aan en klik vervolgens op het woordje kleuraanpassing.
  • Hoe maak je een schermafbeelding op LG G3.

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op LG G3, screenshot lg g3. Abonnementen met toestel Abonnementen zonder toestel Losse toestellen. Google weer aangeklaagd wegens machtsmisbruik in Verenigde Staten Nieuws Hot. Dit is klassiek geworden met de meeste Android-telefoons. Zo zet je een Screenshot lg g3 telefoon terug naar de fabrieksinstellingen. For PC. Als je dat hebt gedaanzul je nu het slaapmenu met meerdere opties verschijnen, een tekst toevoegen of met vrienden delen.

Hier kun je deze bewerk.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Gerucht: de OnePlus 9 wordt al in maart gelanceerd Nieuws Hot. Dus dat is het, maar ik zal u een klein feitje geven over deze geweldige telefoon - Omdat het beschikt over een qHD-scherm van × resolutie, kan elk van uw screeshots gemakkelijk tot 4 MB aan ruimte in uw opslag innemen.

Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker Review.

Previous Hoe maak je een schermafbeelding op LG Xpower. Heel handig om iets te verduidelijken. Dit bericht bespreekt de belangrijkste.


Facebook
Twitter
Comments
Zerina 22.03.2021 01:44 Antwoord

De knoppen opwelke je moet drukken, kunnen variëren, afhankelijk van het model van je telefoon, nietemin zullen ze ongetwijfeld corresponderen met een van de onderstaande technieken:. Alle LG-telefoons hebben een ingebouwde methode om screenshots te nemen door de knoppen van de telefoon te gebruiken.

Amine 20.03.2021 10:37 Antwoord

Volume down opent direct de camera voor het snel maken van een foto en volume up start de Quickmemo-app van LG.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 jessieholidays.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.